szramer Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 mi sie podobają włoskie designy jak mv agusta czy bimota ,a z japoni pierwszy srad z tym pieknym garbem :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 22 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 mi sie podobają włoskie designy jak mv agusta czy bimota ' date='a z japoni pierwszy srad z tym pieknym garbem :mrgreen:[/quote'] o tak sradzik miodzio, ale i tak na przodzie pozostaje blady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 dla mnie motocykl musi miec szeroka opone z tylu, ogromny tlumik (moga byc dwa) i wogole byc szeroki z tylu (jak kobieta ;P), z przodu nie ma reguly na lampe - kazdy przypadek jest inny, ale napewno nie podobaja mi sie male lampy (tak jak RF), z tyl stop w postaci 2 lampek.generalnie to co teraz posiadam mnie wygladowo mnie zadowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Mi od zawsze podobała się Kawa ZX-7R,jest taka dość masywna no i te dwa światła :) Poza tym napewno Ducati 998,Ducati 999 też ma coś w sobie(na zdjęciach mi się nie podobała ale trzeba przyznać że na żywo fajnie się prezentuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Boy Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Wiec mi najbardziej sie podoba CBR 954,900 FIREBLADE rocznik 95-96.Oczywiscie tlumik nieseryjny,taki zeby wydawal ze 120 decybeli i miał piekny bassowy ryk ;) .No i R1 tez spko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 A mi sie scigi nie podobaja ale za to sporotowo-turystyczny GSX-F 600 jest piekny, a lampy z przodu tylko dodaja mu uroku !!!! A z nakedow to Hornet, Bandyta i Duka Monster tez ma swoj niepowtarzalny urok :) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Mnie najbardziej urzekają tzw. kocie oczy które można spotkać w R1 i fazerze.Z najbardziej podobających mi się motocykli: Fazer, R1, CB 750,Hornet, jeszcze niektóre enduro, alenie pamiętam modeli... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Bandyta B12, CB 750, nowa yami TDR i XT660x mniooooodzio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 CBR 929... poprzednie rownież. aha no i jeszcze ZX-6 model 2005 oraz nowe ZX-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Ja preferuję tylko motocykle sportowe i sportowo-turystyczne. U mnie na szczycie motocyklowej piramidy stoi Yamaha FJR 1300, ze względu na synteze formy i treści. Jest to motocykl o wyrafinowanej konstrukcji i pięknym stylu. Na chwile obecną właśnie on jest dla mnie punktem docelowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 GSXR750 Kawa ZX-7R no i oczywiście mój OGAR 200 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 a mi sie podobaja jakos starsze motocykle przewaznie:gsxr 750 90'gsxr 1100zxr 750 95'tl1000Rklasyka:bandit 1200,cb1000 big onei bylbym zapomnial szkoda ze nie urodzilem sie w tej epoce bo juz pewnie takiego nigdy nie bede mial :) kawasaki z1000 77' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Ducati 916 :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 tylko 954 http://www.cbr.internetdsl.pl/cbr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 tylko 954http://www.cbr.internetdsl.pl/cbr.jpgco z tego że fajna ale tez pada , tylko model 98-99 jest niedozaje**nia :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi