Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Października 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Faktycznie niedziela to był jeden z lepszych wyścigów jakie widziałem, cięli się ząb za ząb, szkoda Topraka, że jego Yamaha taka wolna na prostych, sam jestem ciekaw, co ob będzie robił z BMW. Tylko jakoś nie miałem tych emocji, gdy Vale ciął się z Maxem na przykład. Nie wiem dlaczego, ale jakoś bardzie obojętni są ci zawodnicy dla mnie obecnie, szczególnie taki Bautista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 No cóż każdy może miec swoje własne zdanie, swego czasu 6 razy z rzędu wygrywało Kwaki, nieco naginając przepisy, a raczej je omijając, i trzeba było gryźć paluchy, że coś Ducatom nie idzie... Dla mnie wyścigi zawsze są emocjonujące...ale akurat Vale ( mimo niewątpliwego talentu) nie był moim idolem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Maniac od przyszłego roku w GoEleven na Ducati Panigale V4... No ciekawe zapowiada się powrót do ścigania po pauzowaniu tyle lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Jerez ostatnie punkty do ugrania w serii WSBK 2023... WSSP- już pozamiatane -Bulega mistrzem, Ducati Mistrzem... Supersport Superpole: Buli, Caricasulo, Schrotter Wsbk- Superpole: Bautista, Aegeter, Lowes, Toprak dopiero 7 miejsce...cos za bardzo Yamaha mu się ślizgała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Zaro wyścig SSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Już, Buli pierwszy, Manzi i Caricasulo na Althea Ducati, a co sie stało z Yari Montyella? LAJDIS AND DŻENTELMENS.... Mistrzem Świata WSBK jeeeeeeeeesssstttttt...... Aaaaaaaaaaaaaaaalvaaaaaaaaaaroooooooooo Bautista i Ducati Brawoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.... 🙂 hahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Brawo, brawo, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Łooo ale wyścig! Koniec końców Bauti wygrywa, po najechaniu Topraka na zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) No i powiem szczerze, trochę nie rozumiem tych przepisów, to nie było skrócenie sobie dystansu, a raczej szersze wyjście - nie trzymająca opona, bo widać było, jak się uslizgnęła, ja na miejscu Alvaro poszedłbym do dyrekcji i skorygował wynik na korzyść Topraka.... No cóż, pewnie skalkulowali, by Aruba Team został mistrzem, a tak.... trzeba by policzyć pkt... Sam nie wiem... nie podoba mi sie postawa Bautiego, w przyszłym roku będę kibicować Buledze a co hahahahahhahahahahahah Komentarz komentującego: Bautista fetuje przekroczenie limitu toru przez Topraka... Edytowane 29 Października 2023 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Testy w Jerez... Bulega na Pani V4 , drugi w testach, Ianonne- Maniac po długiej przerwie , na nowym dla siebie motocyklu 5 miejsce... całkiem nieźle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 A Bauti z nadwagą nie może sobie poradzić 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jakie to smutne, jak rea 6 razy zdobywał mistrza, to nic mu nie dodawali, jak tylko Ducati zaczęło nieźle łoić, to od razu ołów dodawają... To już śmieszne jest....parodia wyścigów sie robi... ano zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Łooo ale news, mamy polaka w WSSP. Piotrek Biesiekirski pojedzie na Ducati Panigale w zespole Althea! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Hehehee... ubiegłes mnie....hahahhahahahha...No super mam nadzieję że co nieco coś się pokaże... Będę trzymać kciuki 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi