Olsen Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Na GSXF-ę polecam jakieś buty sportowo-turystyczne - zazwyczaj czarna skóra, ochraniacz na kostkę itp., ale bez całej masy plastików, stanowiących obowiązkowe wyposażenie butów stricte sportowych. Chociaż sportowe buty też będą ok. Jazdy w butach do enduro na szosowym motocyklu jakoś sobie nie wyobrażam. Obecnie jeżdżę w Uvexach, modelu nie podam, kosztowały coś pomiędzy 600 a 700 zł. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Moze posiada ktos z Was buty Forma Aero ?! Firma mi osobiscie malo znana, o opinie w necie tez ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 a gdzie je kupiles? Te buty kupilem w US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 W miare tanie buty, wodoszczelne i oddychajace. Cena ok. 250 zl. Taniej chyba nie dostanie sie butow na moto. Moge przeslac poczta :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Ja kilka dni temu kupiłem buty Vendramini VR500. Buty turustyczno-racingowe. Jak narazie sprawują się idealnie. Cena: troche ponad 750 zł. Narazie przejechałem w nich niewiele, jak nawine więcej km to zdam relacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Może wie ktoś jak na chwilę obecną wygląda asortyment butów w Heine Gericke w Warszawie?Aktualnie do piątku siedzę w Poznaniu, polatam tutaj po sklepach. Może znajdzie się coś fajnego i w miarę niedrogiego. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 W miare tanie buty' date=' wodoszczelne i oddychajace. Cena ok. 250 zl. Taniej chyba nie dostanie sie butow na moto. Moge przeslac poczta :lol: .Obrazek a te ??http://www3.polo-expressversand.com/Shop/t...&GroupGuid=1132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 czy kto moze mi napisac czy jest znaczna roznica w jakosci wykonczenia i wygodzie noszenia miedzy butami sportowymi SIDI i Alpinestar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 a ja jeżdze w glanach i w ogóle nie narzekam. Kupiłem je sobie do chodzenia i sobie myśle ze przecież na jawke jakichś takich super butów mieć nie muszę. I zacząłem jeździć właśnie w glanach i nie narzekam. Jest ciepło po skóra nie przpuszcza, kostka usztywniona, wzmocnione palce, pięta i cała podeszwa metalem - nie do zgięcia są bucik, no i tak dla mnie są w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 A co sadzicie o tych bucikach w miare tanie a i wlasciciel bardzo uprzejmy i proponuja duze rabaty tylko uprzedzam wczesniej kontakt telefoniczny 501947922 http://www.amx.republika.pl/home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Może wie ktoś jak na chwilę obecną wygląda asortyment butów w Heine Gericke w Warszawie?Ogólnie mówiąc słabo. Dlaczego? Bo każda dostawa natychmiast jest dosłownie rozchwytywana. Ceny są przystępne - za wysokie buty turystyczne z Gore-Tex-u nie całe 600 PLN. Najtańsze kamaszki to wydatek rzędu 250 PLN. Byłem tam akurat w kilka dni po dostawie (może pięć) i wyboru w moim rozmiarze już nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Vlaad zapodaj adres tego sklepu w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Vlaad zapodaj adres tego sklepu w wawieHeine Gericke jest na ulicy Mariensztat 8Szkoda, że strona internetowa ciągle w budowie :/ Trochę trwa to jej otwieranie. Od września kawał czasu minął. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi