motoivan Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Po trzynastu latach pożycia mój związek z CBF 1000 dobiegł końca a już po tygodniu garaż znowu jest zamieszkany.😃 Edytowane 3 Maja 2022 przez motoivan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Fajny, ale trochę inny niż cbf 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Jeździłem. Świetny motocykl. Do tego bardzo ładny. Montuj termosy jak najszybciej 🙂 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Maja 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Super! Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Ładny. Niech zadawala jeźdźca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Dzięki Panowie.😉 Z inwestycji zamówiona siatka na reflektor i boczna torba. Budżet i niestety sporo przekroczony, bo jak planowałem sprzedaż CBFy to miał być skuter, taki nie za duży. Co Otomoto robi z człowiekiem.😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Fajny 👍🏻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hany5 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 fajny ale hanysek , już stawia na wygodę , tzn jechać wygodnie i nie śpieszyć się bez celu przed siebie , 5 z + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Gadżety wreszcie zamontowane. Myślę jeszcze o tłumikach ale to musi poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi