Tommo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Używane Yamaha MT - 49 899 PLN, 5 573 km, 2007 - otomoto.pl Ciekawi mnie Wasza opinia. Zastanawiam się czy nie pojechać, obejrzeć na żywo. Mocno intrygujący. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Fajne felgi, ale zepsute lusterka, zegar i kierunki. I za to 20 tys więcej od oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 25 minut temu, Stefan Kowalski napisał: Fajne felgi, ale zepsute lusterka, zegar i kierunki. I za to 20 tys więcej od oryginału? Felgi, tylny wahacz, cały napęd, sety, półki, lagi, kierą, osprzęt - wszystko robione na zamówienie. Faktury na 7,5 tyś euro. Tylna opona 300 mm. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Niby fajny, choć osobiście bym nie chciał. Na pewno przy ewentualnej sprzedaży będziesz się bujał latami... Wolałbym oryginał na stage3 z fajnymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Pytanie zasadnicze jak to się w prowadzi, czy się w ogóle prowadzi. Sprzedawca mówi bardzo specyficznie. Obstawiam że pewnie dramatycznie 😆 Od jakiegoś czasu mam ochotę kupić coś szalonego, nietuzinkowego ale ze smakiem i w profi wykonaniu. Daleko nie mam, może się przejadę... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 To nie jest moto do jazdy, tylko do postawienia w salonie i ślinienia się. Jak 90% takich customów... Każdy pojazd ma swoje przeznaczenie. Kabrio nie służy do wożenia cementu, a mikrobus do wyścigów spod świateł. Osobiście to w życiu bym nie kupił, bo ja wolę jeździć, ale owszem, estetyczno-technicznie zwraca na siebie uwagę, niewątpliwie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Buber napisał: To nie jest moto do jazdy, tylko do postawienia w salonie i ślinienia się. Jak 90% takich customów... Każdy pojazd ma swoje przeznaczenie. Kabrio nie służy do wożenia cementu, a mikrobus do wyścigów spod świateł. Osobiście to w życiu bym nie kupił, bo ja wolę jeździć, ale owszem, estetyczno-technicznie zwraca na siebie uwagę, niewątpliwie. Zależy co rozumiesz przez słowo jazda. Można customem jeździć tak samo jak chopperem z 1,5 metrowym widelcem i zydelkiem 20 cm2. Oczywistym jest, że jest to do innych celów niż GS czy inny seryjny motocykl. Najważniejsze żeby był fun, zabawa i emocje. Podoba mi się że nie widać w tym projekcie drogi na skróty, po taniości co jest raczej normą w naszym kraju przy tego typu projektach. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Tommo napisał: Najważniejsze żeby był fun, zabawa i emocje. Podoba mi się że nie widać w tym projekcie drogi na skróty, po taniości co jest raczej normą w naszym kraju przy tego typu projektach. tego samego zdania jestem. sa ludzie ktorym nie wystarczy motocykl seryjnej produkcji.Znam kolesi ktorzy zamowili GS`y . Po odebraniu zamowienia pierwsze co zrobili motorki zapakowali na lawete i w droge do warsztatu ktory zajmuje sie przebudowami motocykli . Jakis czas temu sam chcialem dac moj gtr wlasnie do takiej przerobki , no ale wyszlo innaczej.Jak znajde fotki tych bmw-jek i fotke nie mojej roboty gtr-a moich marzen 😎 wkleje w odpowiednim miejscu , moze komus sie przyda 😉 😁. Ps.MT super sie prezentuje i na pewno da sie tym smigac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 5 minut temu, Taurus 61 napisał: Ps.MT super sie prezentuje i na pewno da sie tym smigac . Jeździła nim laska. dała radę więc... Gdyby był mój, dałbym mu czarny lakier. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 32 minuty temu, Tommo napisał: Jeździła nim laska. dała radę więc... Gdyby był mój, dałbym mu czarny lakier. dlaczego by miala nie dac rade.W bialym kolorze tez jest ladny , no ale jak siebie znam co jakis czas byla by zmiana koloru 🤣 a co tam😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Czyli zostało wpakowane kilkadziesiąt tysięcy w cudaczne przeróbki, motocykl wygląda jakby brakowało kawałka tyłu i przodu i teraz sprzedają za połowę tego co zostało włożone. To faktycznie okazja dla fanów takich zmian. Niebanalny motocykl za pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Stefan Kowalski napisał: Czyli zostało wpakowane kilkadziesiąt tysięcy w cudaczne przeróbki, motocykl wygląda jakby brakowało kawałka tyłu i przodu i teraz sprzedają za połowę tego co zostało włożone. To faktycznie okazja dla fanów takich zmian. Niebanalny motocykl za pół ceny. Zmiany były w 2016 roku. Przejechał 5500 km. Jakby teraz chciał tak go zrobić, stówka nie wystarczy. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Z tym przebiegiem to różnie bywało. 3 lata temu miał 34 tys km https://archiwum.allegro.pl/oferta/yamaha-mt-01-custom-i8447809317.html a 4 lata temu 4 tys km https://archiwum.allegro.pl/oferta/yamaha-mt01-custom-bike-poland-i7121765169.html Można też zobaczyć jak zmieniała się cena. i nie mam pewności, ale czy to nie sama właścicielka firmy Custom Bike Poland sprzedaje ten motocykl? Jeszcze jedno zdjęcie tego motocykla ze strony CBP http://custombikepoland.pl/wp-content/uploads/2018/10/29edbd5c-71c2-4f43-bc9d-3771702fab3a.jpg I cała masa zdjęć na fejsbuku CDP https://pl-pl.facebook.com/CustomBikePoland Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Stefan Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi