trybol Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam na wiosnę planuję otworzyć wypożyczalnie motocykli Ujściu Płn WLKP, głównie na początek 125. W planach jest zakup kilku motocykli to znaczy 3 szosowych, 3 adv i z 2 chopper/cruisser. Mają być to motocykle przede wszystkim nie zawodne (głównie silnik) aby klient nie zadzwonił że kontrolka się zaświeciła i motocykl nie odpala... Mam wymyśloną 4 (200-300Km) trasy turystyczno/krajoznawczo wokół Ujścia głównie legalnymi szutrami wśród pagórków i dolin (coś ala TET) do tego mam Hondę XRL 125 1998r i Hondę XR 125L 2004r potrzebował bym coś jeszcze dokupić... Na szosę mam Junaka RX ONE 2019r plus Hondę CBF 125 2010r i tutaj bym jeszcze coś potrzebował... Do głupkowania po mieście mam jeszcze Rometa Mini Pony.Najlepiej motocykle używane lub z małym przebiegiem.Sumując jeden w szuter, jeden na szosę i 2 chopper/cruisser. Aby ukazać jak ma funkcjonować wypożyczalnia trochę informacji: (6) MOTO SZLAK - wypożyczalnia motocykli | Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Z ekonomicznego punktu widzenia to korzystniej wyjdziesz biorąc w leasing nowe motocykle jeśli to ma być wypożyczalnia z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Quadrat to reklama, zlej temat... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemorsib Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Gdybyś zakładał firmę nie reklamowałbyś? Poza tym pozytywny temat jak dla mnie, jeśli ktoś się pasjonuje i przy okazji łączy pracę z przyjemnośćią, ma ciekawy pomysł to czemu nie pomóc, doradzić zamiast rzucać cebulą w oczy? Jak na moje z ADV mogą być ?Bartony tekken czy hyper za rozsądną cenę do trwałości, materiały nie grzeszą jakością ale same jednostki i koszty utrzymania niskie i wszystko jest. Z chopperków to keeway ma dobre opinie i sporo zwolenników, wygląda spoko, trwały więc polecam! Pozdrawiam LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tomuś pytając, jaki ekspres zakupić na swoją stację, wcale jej nie reklamował... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 35 minut temu, kemorsib napisał: Gdybyś zakładał firmę nie reklamowałbyś? Poza tym pozytywny temat jak dla mnie, jeśli ktoś się pasjonuje i przy okazji łączy pracę z przyjemnośćią, ma ciekawy pomysł to czemu nie pomóc, doradzić zamiast rzucać cebulą w oczy? Jak na moje z ADV mogą być ?Bartony tekken czy hyper za rozsądną cenę do trwałości, materiały nie grzeszą jakością ale same jednostki i koszty utrzymania niskie i wszystko jest. Z chopperków to keeway ma dobre opinie i sporo zwolenników, wygląda spoko, trwały więc polecam! Pozdrawiam LWG Nie jestem przeciwnikiem reklamy dopóki jest w miejscu do tego przeznaczonym. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Sory że tak długo się nie odzywałem ale byłem za zlocie zimowym Eintroptrefen w Krajence... Nie chciałem aby zajechało reklamą - ale ciężko jest coś reklamować czegoś czego nie ma otwartego i nie wiadomo czy do końca wypali... Ciężkie czasy aby na rynku się utrzymać, inflacja, polski ład... inwestycji od chu... ale trzeba spróbować:) Zastanawiam się na Bartonem Hyperem/tekken, jeszcze chodził mi Romet ADV 125 ale często sypią się jakieś głupoty i jakość słaba. Co do Lessingu to boje się że coś wezmę a nie będzie pobytu i się utopie... Nie znam rynku czy ogóle to zarobi na siebie, rok temu widziałem kilka wypożyczalni a w tym roku już ich nie ma... Pozdrawiam Fotka ze zlotu na Honda XR 125L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 5 hours ago, trybol said: Nie znam rynku czy ogóle to zarobi na siebie, rok temu widziałem kilka wypożyczalni a w tym roku już ich nie ma... ROTFL! to już znasz i wiesz jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 z ciekawości spytam - ile chciałbyś kasować? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Plan jest taki że motocykle 125 pn-pt od 90zł -120zł (tańszy chinczyk / starsza Japonia - nowy chinczyk/nowsza Japonia) za dobę sob -nied 110 - 150zł cały weekend pt - nied 200 -300zł popołudnie 4h - 60-100zł Cenny w porównaniu do innych wypożyczalni atrakcyjne. Ale wszystko zależy ile będzie chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi