zaku9202 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Jak w opisie. Kupię nakeda, najlepiej na wtrysku w okolicach 10k. Okolice Łodzi ale jak cos super to dojade. Pozycje jakie mnie interesują to Bandit, FZ6n, CBF, ER. Chodzi o nakeda, którym w trasę czasami tez pojade. Dawajcie co macie ;) Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Suzuki SV też polecam obczaić (jest 650 i 1000cc), w 10k się zmieścisz i też na wtrysku są. Dźwięk V-ki w gratisie. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Właśnie słyszałem o dźwięku ale tez słyszałem o wiekszej agresji? Wiadomo zależy od kierowcy, ale zorientuje sie jeszcze. Dzięki! Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) 27 minut temu, zaku9202 napisał: Właśnie słyszałem o dźwięku ale tez słyszałem o wiekszej agresji? Wiadomo zależy od kierowcy, ale zorientuje sie jeszcze. Dzięki! Większa agresja? Hmm, V-ki mają większy moment na niskich obrotach, super się zbierają od dołu. Ma to swoje plusy - nawet jak dajesz w palnik, to spalanie malutkie. Miałem SV 650 i mimo dynamicznej jazdy więcej niz 5-6 litrow nie wypiła. A jak na plastikach daję w palnik to Panie, wynik prawie razy dwa trzeba pomnożyć. Mam tez zakurzonego olejaka, Suzi 600cc (jajko), ten sam silnik co w malym Bandycie, aby to szlo jak SV to trzeba być bardzo wysoko na obrotach. W SV jak masz 3500-4000 obrotow to to już leci na pełnej ku... 😉 Polecam się przejechac na SV. 😉 Czasem sie zastanawiam, czy nie wrócic do SV, takie SV 1000 N bym przytulił z checią. Choc nawet 650 daje fajnie radę. Do setki idzie jak ścigi (chyba 3,6 do 100 km/h), dopiero gdzieś powyżej 150 traci kopyto. Edytowane 10 Października 2021 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Z tym "mocnym" dołem u vałki to nie do końca tak prosto. Też tak bezkrytycznie uważałem do czasu zakupu bandita 1200. Lokomotywa, wg mnie moment wręcz o charakterystyce (odczuwalnie) liniowej, bez szarpania na niskich obrotach jak w vałkach. Rzędówa o słusznej pojemności nie ma się czego wstydzić w stosunku do vałki - subiektywne, moje własne odczucie z posiadania rzędówek i vałek - dobra rzędówa jest bardziej elastyczna w całym zakresie obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 żeby takie porównanie miało sens trzeba by porównywać bandziora 1200 z vką 1200 i to w zbliżonych latach produkcji bo porównanie bandziora 1200 z np VFR 800 ciutkę mija się z sensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 31 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Kupię coś do 10k, które sprawdzi się jako pierwszy motocykl dla faceta 187cm. W kręgu zainteresowań bandit, cb750, fazer, xj600. Ogólnie wszystko bez zbędnych plastików. Najlepiej okolice Łodzi. Posiada ktoś coś fajnego i wartego uwagi? Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakooosz Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Z750 2005r ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakooosz Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Z750 2005r mam na sprzedaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 No nie wiem. Masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Obecnie zmieniłem parametry i wybór między cb750 seven fifty a suzuki inazuma 650. No chyba ze Bandit, ktorego jade oglądać będzie dobrym egzemplarzem. Powoli mam dość :DWysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Siemanko. Kupie nakeda w stylu cb750 (seven fifty), inazuma 750, kawasaki Zephyr 750. Może ktoś ma? Zna kogoś kto ma? A może ktoś był oglądać jakieś moto wydające się ok? Dzieki! Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 bry, ile jeszcze razy założysz ten sam temat..? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 bry, ile jeszcze razy założysz ten sam temat..? jszPomyślałem ze moze ktos zauważy. Niestety chyba to forum nie żyje. Sorki za spam, juz nie będę Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 ależ jak najbardziej żyje, tylko w tym świecie to nie sprzedawca szuka klienta z ofertą, tylko klient poszukuje aktywnie dla siebie sprzętu 😎 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi