kiler Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, KLAUDIUSZ napisał: ale z warszawy jest i zna amerykański To dużo tłumaczy 😉 ale za to żyje w XX wieku 😉 Edytowane 8 Października 2021 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 „Nie wiem , ale się wypowiem”.Prędkość przelotowa, a maksymalna to chyba trochę się jednak różnią.A swoją drogą teraz pod namiot trochę zimno. Wczoraj słuchałem radia i mówili o przymrozkach.Już za stary chyba jestem na takie wyjazdy.Za gówniaka to miałem dwa kaski.Letni i zimowy pod który mogłem czapkę jeszcze włożyć.Śnieg sypał , a ja za piaskarką śmigałem do szkoły.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolajna Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 23 godziny temu, artu3131 napisał: Prędkość przelotowa, a maksymalna to chyba trochę się jednak różnią. jaka jest niby różnica? W starszych motocyklach może przelotowa jest trochę niższa od maksymalnej, ale jak jest nowy motocykl z salonu, to przelotowa powinna wynosić dokładnie tyle, ile maksymalna (tyle ile podaje producent), a czasami przelotowa jest nawet większa. 23 godziny temu, artu3131 napisał: zimowy pod który mogłem czapkę jeszcze włożyć. rzeczywiście odpowiedzialne zachowanie... Cytuj Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku". source: temysli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 2 godziny temu, trampolajna napisał: jaka jest niby różnica???????????? w starszych motocyklach może przelotowa jest trochę niższa od maksymalnej, ale jak jest nowy motocykl z salonu to przelotowa powinna wynosić dokładnie tyle ile maksymalna (tyle ile podaje producent) a czasami przelotowa jest nawet większa Jezu znowu ?? Wolałem już opowiadania o łamanych kierownicach albo wielkim moto- wypadzie na 400 km . Z czego 300 na busie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Z beczką benzyny na pace... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 3 godziny temu, trampolajna napisał: aka jest niby różnica?????? Ucza tego w 5 klasie podstawowki.. juz niedlugo 😉 33 minuty temu, kiler napisał: . Z czego 300 na busie Eee.. ja jestem Lepszy… 1800km na pace aby pojezdzic w kolko… a bylo i 2200 w jedna strone.. z tym ze przelotowa jakas taka mizerna byla.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) W dniu 8.10.2021 o 22:21, trampolajna napisał: jakbyś znał angielski to byś wiedział, że Anglicy i Amerykanie tak zapisują kilometry na godzinę, bo po angielsku jest to kilometers per hour i stąd jest to p w środku. to jest tak jakbyś się spytał czy apple to to samo co jabłko? Dobra, przyznaj sie, udajesz kalekę. Kim jesteś? : ) Edytowane 10 Października 2021 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Moderator już dawno powinien tego trolla zutylizować.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) myślę że po tych głupich odpowiedziach autorowi wątku już przeszło i nie pojedzie nigdzie w październiku, w każdym razie z nikim z tego forum LOL Edytowane 11 Października 2021 przez motif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Elert Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 5 godzin temu, motif napisał: myślę że po tych głupich odpowiedziach autorowi wątku już przeszło i nie pojedzie nigdzie w październiku, w każdym razie z nikim z tego forum LOL Pytanie aktualne... Aczkolwiek nie myślałem że pytanie tak rozwinie temat. Pozdrawiam Dyskutujących PS Vulcan pojedzie i 140km/h tylko po co 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 20:53, Jacek Elert napisał: Pytanie aktualne... Aczkolwiek nie myślałem że pytanie tak rozwinie temat. Pozdrawiam Dyskutujących PS Vulcan pojedzie i 140km/h tylko po co 🙂 Pomyśl o wyjeździe na Mazury, które są teraz zupełnie puste i przyjemne do jazdy. Agroturystykę, jak sądzę też bez problemu ogarniesz. Najlepiej bez żadnego planu, bez nawigacji, tylko z papierową mapką. A prędkości - daj spokój, nie ma o czym gadać. Jeździsz, jak chcesz, gdzie chcesz i tyle ile chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi