solipos Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Hej, jak w temacie. Czy kupilibyście motocykl z bardzo małym przebiegiem? Mam okazję kupić motocykl z 2012 roku z przebiegiem około 1000km ( 1 tysiąc). Oznaczałoby to rzadką jazdę i przebiegi na poziomie ok 100km rocznie. Czy stan silnika i innych elementów będzie w dobrym stanie ? Proszę o nie opiniowanie autentyczności przebiegu, gdyz ten jest w 100 procentach pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Chinczyka nie, BMW czy japonie bez poblemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solipos Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 O Japonii właśnie mowa 🙂 dokładnie o motocykl Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) Bierz. Tylko na start wywal te 9 letnie opony 🙂 (o ile przez ten cały czas motocykl nie stał gdzieś pod chmurką czy w wilgotnym miejscu to nie ma się czego obawiać) Edytowane 19 Maja 2021 przez Qadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solipos Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 To, że opony do wymiany jestem w stanie przeboleć. Jakby z silnikiem miało się zacząć coś dziać wolałem się zapytać bardziej obeznanych osób. Mnie przeraża to że zgodnie z serwisówką na dobrą sprawę Moto nie jest nawet dotarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Kupiłem w 2010 roku b12 2004 rok z nalotem 5 tysi, Stał prawie cztery lata w garażu. Do dzisiaj zrobiłem nim ponad 60 000. Żadnych problemów. Musiałem na starcie zrobić gazniki, bo gumy szlag trafił i kiepsko chodził. I przez 11 lat nie musiałem nawet robić synchro. Brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Brać, opony wymienić, zrobić duży serwis i bedzie ok.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kao Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Mam buell xb12x z 2005r z przebiegiem 7 tyś, odpala i jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi