grizzli Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Chyba tak, podobnie jak boczny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 29.11.2021 o 17:36, grizzli napisał: A co na to władca piekieł i pan ciemności? Szanowni koledzy, każdy z nas ma troche racji, mnie ten materiał sie podoba, szczegolnie to jak puszczali rowerki z wyboistej gorki luzem (bez kierowajka), a te rowerki podskakiwaly, skrecaly raz w lewo, raz w prawo, podskakiwały... ale ciagle utrzymywaly równowagę i jechaly same - dlatego też, rozwazalbym dla siebie pseudonim "bezrękiego jeźdźcy", ponieważ uważam, że motocykl sam z siebie calkiem fajnie się prowadzi i jak się tylko ustawi go ma dorym torze jazdy, to nie trzeba mu za bardzo przeszkadzać. W dniu 30.11.2021 o 08:49, qpa napisał: Zaraz wpadnie jedyny prawdziwy i powie że to bzdety a wy jesteście głupkami Nie ma co się kopać z koniem 🙂 Drogi qpa, na cale szczęscie ja to ja, a Twoje wyobrazenie o mnie to tylko wyobrażenie. Nie wnikam. To nawet trochę zabawne, jak koń wpada do tematu i zaczyna wymachiwać kopytami (nazwanie mnie koniem i sugerowanie, ze miałbym się mundrować i kpić z innych szanownych forumowiczow), sugerujac, że jakis inny koń tak robi. Chciałeś zrobic z innej osoby konia, a sam się zachowałeś jak koń - intrygujące! Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Może „jeździec bez głowy” ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 13 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: Może „jeździec bez głowy” ? Ten tytuł kojarzy sie ze znakimitym dziełem, ktorego nie jestem godzien. Bezreki Jeździec pasuje lepiej, bo nawet kojarzy sie z jazda bez kierownicy - Klaudi, pewnie kojarzysz konotacje! 😄 Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nie bardzo …… ale loooozWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1 godzinę temu, KLAUDIUSZ napisał: Nie bardzo …… ale looooz No Panie, przeca mówią, że jeżdżę bez kierownicy. A kierownicę przecież mam, także "bezręki jeździec" lepiej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Po tym co wypisujesz to chyba na padzie grasz a nie na kierownicy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 3 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał: Po tym co wypisujesz to chyba na padzie grasz a nie na kierownicy W co gram? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 11 godzin temu, Damian85 napisał: uważam, że motocykl sam z siebie calkiem fajnie się prowadzi i jak się tylko ustawi go ma dorym torze jazdy, to nie trzeba mu za bardzo przeszkadzać. To ten jakiś tam super hiper kierowca wyścigowy co łamał kierownice to chyba nie umiał jeździć Jeśli wystarczy tylko motocyklowi nie przeszkadzać to on chyba za bardzo mu przeszkadzał , czyli nie umiał jeździć . Daj mu link do tego tematu , może się podszkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) 18 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał: Nie bardzo …… ale looooz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To może flaki lucky? Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Mialem juz nic nie pisac.. ale to mie ja, to piwo… ” to na chu* kierowca skoro moto samo jezdzi?” Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 To, że moto samo utrzymuje równowagę i potrafi się uratować na wybojach nie oznacza, że ma autopilota V10 z Tesli... Myślałem, że to jest jasne. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi