KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Alurat rozmowa jest o Autach ha ha ha ha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dzień dobry. Myślę, że nie ma nic niestosownego na (haha) motocyklowym forum, że dyskusja dotyczy pewnych (wprawdzie w tym przypadku elementarnych - hahaha) kwestii związanych z technologicznymi prawidłami. Cieszymy się Twoim szczęściem i dla ułatwienia dodam, że czytanie nie jest obowiązkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 3 minuty temu, F.I.P. Berek napisał: Dzień dobry. Myślę, że nie ma nic niestosownego na (haha) motocyklowym forum, że dyskusja dotyczy pewnych (wprawdzie w tym przypadku elementarnych - hahaha) kwestii związanych z technologicznymi prawidłami. z czym? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.I.P. Berek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ok - hahaha - zasadami techniki/mechaniki... Lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 43 minuty temu, QH_ napisał: Dzien dobry. Zmęczyłem sie czytaniem. Jakie ma znaczenie jaka moc czy moment i czy na silniku czy na kole? Dla mnie np ważne jak motocykl jedzie. Moja bawarka przed strojeniem nie nadążała za dukatami i nową R1 a na programie Yoshimury nadąża. Nawet nie wiem ile teraz ma koni bo co to wniesie do jazdy? Dobry wieczór 😁 lepiej wiedzieć ile ma się kuni co by nas ta moc w sprzetach nie zmogła 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 48 minut temu, F.I.P. Berek napisał: Ok - hahaha - zasadami techniki/mechaniki... Lepiej ? lepiej 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi