MariuszJ Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Czekamy na termin, więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 11 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Hejka, dajcie mi jeszcze chwilę czasu , czekam na odpowiedź naszego gospodarza 😉 Na wstępie mogę zaproponować co będziemy robić 😉 piątek - wieczorek zapoznawczy, ognisko lub tańce hulańce sobota - piesza wędrówka Wysoki Kamień albo coś dłuższego co by procenty wypocić (oczywiście kto będzie chciał) polecam obiad w restauracji Niebo w gębie meeeega porcje i smacznie powrót i powtórka z piątku 😉 niedziela - refleksje ku...co ja wczoraj robiłem 😉 szczęśliwy powrót do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 17 godzin temu, Agnes85 napisał: sobota - piesza wędrówka Wysoki Kamień albo coś dłuższego co by procenty wypocić Chyba sobie jaja robisz. W sobotę wszyscy abstynenci będą szukać miejsca do spokojnego i godnego zdechnięcia, i z pewnością tym miejscem nie będzie Wysoki Kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 3 minuty temu, grizzli napisał: Chyba sobie jaja robisz. W sobotę wszyscy abstynenci będą szukać miejsca do spokojnego i godnego zdechnięcia, i z pewnością tym miejscem nie będzie Wysoki Kamień. Napisałam...kto chce, nikt nie jest gorszy i lepszy i róbta co chceta przecież, ja (jeśli będę w stanie ) to idu Grizzli nie szukaj wymówek żeby nie jechać 😉🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) jakby co to ja również będę się zaliczał do zacnego grona abstynentów szukających miejsca do zdechnięcia 🙂 i jedynym miejscem jakie mogę odwiedzić to będzie pobliska żabka , lidl czy co tam będzie blisko sprzedawało .......... kompot z gruszek oczywiście 🙂 Edytowane 12 Września 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Godzinę temu, jonaszko napisał: To nie wiem, mam brać buty na wyprawę w góry czy też nie? Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Bierz 😊 Godzinę temu, kiler napisał: jakby co to ja również będę się zaliczał do zacnego grona abstynentów szukających miejsca do zdechnięcia 🙂 i jedynym miejscem jakie mogę odwiedzić to będzie pobliska żabka , lidl czy co tam będzie blisko sprzedawało .......... kompot z gruszek oczywiście 🙂 Kompoty podobno najlepiej smakują na szlaku 😉😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 44 minuty temu, jonaszko napisał: Bierz A będziesz moim przewodnikiem Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Ha ha postaram się w końcu jako organizator poczuwam się do odpowiedzialności za Was moje dzieci 😉 a tak poważniej to polegać na moim rozeznaniu w terenie to nie najlepszy pomysł (w końcu baba jestem jeszcze leworęczna...to jak mówią w prawo to ja w lewo 😂) najwyżej będziemy koczować gdzieś tam...byle wrócić za jasnego, nie no spokojnie są wyznaczone szlaki itd...ostatnio byłam na Szrenicy ale to już wyprawa na kilka godzin ale...można wjechać luz zjechać wyciągiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 22 godziny temu, Agnes85 napisał: można wjechać luz zjechać wyciągiem A do wyciągu to jak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 5 godzin temu, grizzli napisał: A do wyciągu to jak daleko? Źle spać przy wyciągu bo korzonki przewieje, lepiej żebyś już spał miedzy łóżkiem a ścianą, tylko kładź się delikatniej. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Nasza kwatera jest przy ulicy Franciszkańskiej, szczerze nie wiem ile do wyciagu bo wchodziłam i schodziłam na Szrenice o własnych siłach 😁 Spróbuję jutro ustalić termin 🤗 1 godzinę temu, _Monter_ napisał: Źle spać przy wyciągu bo korzonki przewieje, lepiej żebyś już spał miedzy łóżkiem a ścianą, tylko kładź się delikatniej. Chyba gorzej spać w przeciągu...😅😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 16 godzin temu, _Monter_ napisał: tylko kładź się delikatniej. Jakbym się kładł delikatniej, to nie byłoby efektu i byście się całą noc nie martwili, czy żyję, czy też nie, chociaż sądząc po Waszej reakcji nie spędziło Wam to snu z powiek. Moja babcia zawsze mówiła, że jak coś efektownego robisz, to rób to tak, żeby było z hukiem i przytupem. Dlatego murek przed domkiem też brałem z klasą niczym pełnokrwisty arab z hodowli w Janowie Podlaskim. Choć trzeba przyznać, że miejsce, gdzie standardowo zakłada się lejce, dosyć długo czułem po powrocie do domu. Więc chyba trzeba intensywniej trenować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 A więc, po rozmowie z gospodarzem Mamy cały październik do wykorzystania 😂 Proponuję 9,10,11 lub 23,24,25 Mała zmiana w kwocie 40zł doba bo to już sezon grzewczy Romka (gospodyni) mnie uświadomiła. Kto chętny? Nie wiem czy pogoda dopisze aby zjechać się na motocyklach ale jak nie to trudno 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 4 minuty temu, _Monter_ napisał: Nie dramatyzuj, jeszcze cały miesiąc... Trzeba było obiecać w sobotę na kaca kratę browara, a nie wycieczkę w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Ja się piszę ale nie znam jeszcze terminu październikowego kolejnej edycji off roadu. Jak się oba zbiegną, trzeba będzie rzucić monetą najwyraźniej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi