pkali360 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Polaris predator 500 z 2005 roku. Niema siły zakręcić. Tak jak na filmie lub czasem zrobi jeden obrót i to samo. Aku naładowany, zmieniany na nowy, nowy zestaw naprawczy rozrusznika i dalej to samo. Jedyna opcja jak kręci to wykrecenie świecy lub kable i kilkakrotnie mocniejszy aku z samochodu. Zapali jedynie jak oo pokręcić z samochodu. Rozrusznik także sprawdzany przez kable bezpośrednio z aku. Mam drugi wałek wydechowy ale to samo czy taki powinien być tam luz? .. Chyba że dwa są uszkodzone i auto deko nie przełamuje kompresji. Ktoś może coś podpowiedzieć? Kupić używany rozrusznik? Używany wałek? Łożysko na sprzegielku wymienione... Wałek wydechowy trzymany w ręce ma trochę szersza część w miejscu w którym się ślizga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Sprawdzilbym rozrusznik u elekryka zajmujacego sie rozrusznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiniu Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Witam. Wiem że minęły już 2 lata ale mam teraz to samo że swoim polaris outlaw 500. I co wtedy wyszło u cb? Znalazłeś przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 masa gdzieś ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Mielim kiedys Polarisa 1 cylindrowego, okazało sie, że trzeba było kupić nowy wałek wydechowy z dzwigienką- w USA sprzedają w kompletach... znaczy, że problem znany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loper3 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) On 8/28/2020 at 1:05 PM, pkali360 said: Polaris predator 500 z 2005 roku. Niema siły zakręcić. Tak jak na filmie lub czasem zrobi jeden obrót i to samo. Aku naładowany, zmieniany na nowy, nowy zestaw naprawczy rozrusznika i dalej to samo. Jedyna opcja jak kręci to wykrecenie świecy lub kable i kilkakrotnie mocniejszy aku z samochodu. Zapali jedynie jak oo pokręcić z samochodu. Rozrusznik także sprawdzany przez kable bezpośrednio z aku. Mam drugi wałek wydechowy ale to samo czy taki powinien być tam luz? .. Chyba że dwa są uszkodzone i auto deko nie przełamuje kompresji. Ktoś może coś podpowiedzieć? Kupić używany rozrusznik? Używany wałek? Łożysko na sprzegielku wymienione... Wałek wydechowy trzymany w ręce ma trochę szersza część w miejscu w którym się ślizga. I think the Polaris Ranger Accessories for both 500 and 2005 are similar and can be definitely attainable for all models of Can Am Motors. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez loper3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali360 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 W tym przypadku po zmianie dwóch walków ciągle było to samo. Właściciel na mnie najeżdżał i postanowiłem że kupię jeszcze jeden używany... Zaczął normalnie kręcić jak ręka odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi