lex198945 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam wszystkich mam takie pytanko kupiłem skuter Romet 747 i od nowości był.problem z filtrem paliwa bo.sie sączyło z niego i wymienilem na papierowy ale bardziej chodzi mi o to czy może on być poziomo czy pionowo bo pionowo nie.ma możliwości go zamontować wcześniejszy filtr był.z siatką i sobie.lezal ale nie wiem czy ten papierowy może też leżeć czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam wszystkich od kilku dni mam tak że szarpie przy starcie np na światłach ale na zimnym silniku nie szarpie przez 2km i.potem znów proszę o pomoc co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Masz syf w sprzęgle odśrodkowym. Wymyj to zmywaczem do hamulców. A jak nie pomoże to do przejrzenia cała przekładnia - może być też luźny pasek (tylko wymiana ratuje), może być krzywy dzwon sprzęgła (chińczyki potrafiły tak mieć, że po pewnym czasie dzwon robił się owalny z przegrzania bo jest z kiepskiego materiału), może być syf w wariatorze i rolki nie mogą się swobodnie przesuwać, talerz wariatora też może mieć rowek. Ale zacznij od sprzęgła bo to najczęściej jest winne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam wszystkich od ostatniego czasu kręci mi się koło tylne na ssaniu czyli jak.jest zimny silnik. jak już obroty spadną to przestaje czy taki obiaw jest normalny bo tak nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Olej... Znaczy sprawdź.-- Ups, się czy to wysłało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zależy jak mocno się kręci. Jeśli bez problemów możesz je zatrzymać ręką to nawet nic nie kombinuj bo jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Witam wszystkich posiadam rometa 747 2020 na elektronicznym gaźniku a chodzi o to ze mi go zalewa a śrubka od regulacji mieszanki wogule reaguje na module zablokowanym reagowała a teraz mam odblokowany i nie reaguje tylko go zalewa proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 47 minut temu, lex198945 napisał: Witam wszystkich posiadam rometa 747 2020 na elektronicznym gaźniku a chodzi o to ze mi go zalewa a śrubka od regulacji mieszanki wogule reaguje na module zablokowanym reagowała a teraz mam odblokowany i nie reaguje tylko go zalewa proszę o pomoc Tak się kończy uwolnienie nadprogramowych demonów z chińskiej bestii. A teraz napisz jeszcze raz, ale po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Witam wszystkich posiadam rometa 747 euro 4 i tam jest nie typowy gaźnik delortto i śrubka od regulacji składu mieszanki wogule nie reaguje i zalewa gaźnik proszę o pomoc co może byc przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ale jak po polsku napisałem tak jak się dzieje inaczej nie darady poprostu śrubka od regulacji składu mieszanki nie reaguje i zalewa mi gaźnik i pali jak smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 12 minut temu, lex198945 napisał: Ale jak po polsku napisałem tak jak się dzieje inaczej nie darady poprostu śrubka od regulacji składu mieszanki nie reaguje i zalewa mi gaźnik i pali jak smok Zobacz czy przypadkiem nie zawiesiło / zacięło się automatyczne ssanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex198945 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Sanie wyciągałem i podpinalem pod aku bo myślałem ze nie działa ale działa wysuwa sie i po kilu minutach chowa także jest dobre nie wiem gdzie jeszcze patrzeć 1 minutę temu, lex198945 napisał: Sanie wyciągałem i podpinalem pod aku bo myślałem ze nie działa ale działa wysuwa sie i po kilu minutach chowa także jest dobre nie wiem gdzie jeszcze patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi