Adam Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Panie i Panowie, pierwsze promienie wiosennego słońca zaczynają smagać plecki. Pijemy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Ooo Adam wytrzeźwiał 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 W dniu 11.05.2021 o 14:41, przemek96 napisał: Ooo Adam wytrzeźwiał 😁 Jakby to ująć... "Staram się zacząć nie" 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 no raczej w sumie to delikatnie możemy się już onanizować 😄 w tym roku chyba ciut wcześniej będzie ( lipiec ) , ci co byli postaramy się tak zgrać daty żeby w tym roku też mogli być 😄 w tym roku już w ogóle się nie liczy człowiek tylko hajs dlatego -nie buduje łazienek , woda z kranu jest , kibel w krzakach -nie ma sensu robić 2 dni bo Adam wykończy m,ichuja przed 22 i tyle 😄 no dobra w tym roku zaczekam na jedynego wódkowego zawodnika a nie spruje się zanim przyjedzie 😄 , aczkolwiek kolejnego dnia o 12 już niby byłem w dobrym nastroju żeby pić 😄 -jak zawsze nic za nic , zero wpłat cudowania , ale zero wygód jak ktoś chce luksusowe alkohole itp to we własnym zakresie , od firmy najtańsza kiełbasa , czysta i kustolino 😄 generalnie zapraszam wszystkich , miejsce dokładnie podam tym co nie byli przed samym wyjazdem bo nie mam ochoty chwalić się całemu światu gdzie dokładnie mieszkam 😄 rok temu wyszło zajebiście , dzida trzoda i najebka a w sumie jedyne straty to zatarty kibel ( musiał się pasek zerwać od dozownika albo zapchał dozownik ) ale 100 zł na chiński cylinder przy takim melo to h*j nie straty, wypadki się zdarzają napijesz się naćpasz a i tak by sięzdarzył 😄 , już działa w tym roku też będziemy go tresować 😄 PS rejven niech już robi parówki w cieście francuskim zajebiste były Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 dobra luźna propozycja 17 lipca sobota ? jedniodniowo , mam wolne więc możemy się zjechać na 9 rano i zacząć chlać , jest laweta i truck , w planach spakować gruzy i jakiś wypad na większe plejs do upalania niż moja działka i z podjazdami tylko potrzebny trzeźwy kierowca co na to stara gwardia która była i ma pierwsze prawo głosu ? czasu jest sporo więc można się kopać kto ma czas a kto nie ma i coś dopracować ... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 czytam i czytam i stwierdzam ze chciałbym sie wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 śmiało 😄 czekam za starą gwardią bo to byli pewni ludzie , którzy wiem że jak powiedzą tak to będą jak powiedzą nie to nie będą i pod nich chciałbym dopasować 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Ja bym chyba mógł przyjechać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Nie było masażu, nie przyjeżdżam. Zapytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Moja kobita idzie wtedy na panieński... NO LEPIEJ BYĆ NIE MOGŁO. ❤️ Zatwierdzam, akceptuje, propsuje i zaczynam mrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 6 godzin temu, przemek96 napisał: Nie było masażu, nie przyjeżdżam. oo to jak rejven przyjedzie sama to jeszcze lepiej 😄 nie no dobra żeby nie było lekko rynsztokowy żarcik na poziomie cygańskiego króla 😄 Ogólnie dlatego pytam bo rok temu stawałem na głowie żeby pozałatwiać transporty , spania cuda wianki zapowiadała się gruba frekwencja a finalnie przyjechało parę osób którym nic nie przeszkadzało , więc w tym roku najpierw stara gwardia się wyklaruje wtedy będzie ofiszial data dla reszty , ja porozsyłam zapro wtedy dla ludzi co kojarzę z forum a nie siedzą już może ktoś skorzysta , generalnie zapraszam wszystkich jakiś mega wrogów to chyba nie mam sporo ludzi bym pewnie poznał zanim forum się całkiem wysypie , tylko tyle że wiadomo jak zacznie się nalot trolkont jaki był rok temu przed samą datą to będzie selekcja , nie mam ochoty się potem tłumaczyć że komuś zniknęło 20 czy 40k w 2 kołach bo przyjechała frania z 1 postem bo koniecznie chciała nas poznać i wszyscy nalegali bo to laska i w nocy podjechał jej chłop busem i była szybka akcja 😄 szemek możesz wziąć pierdbike , ale nie obiecuje że po imprezie będzie jeszcze jeździł 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Przestań się mazać. Napisz konkretnie, ze nic nie ma i szlus. W razie czego mój motocykl będzie miał AC i biorę to na siebie, ewentualnie ze swojej strony gwarantuję dostęp do bezpiecznego miejsca parkingowego dla motocykla na noc - można się do mnie zgłaszać w tej sprawie. Jak ktoś się nachla i zostawi motocykl z kluczykami pod sklepem z żulami to i tak mu zginie, choćbyś na głowie stanął. W ZDW jest sporo miejsc noclegowych i taksówki - uznać należy imprezę za grilla integracyjnego w miejscu którego gwarantujesz alternatywne miejsce pod namiot. Ze swojej strony załatw tylko lodówkę, żeby tak się stało, że nie będę musiał ciepłej pić. Jak termin będzie konkretny - stwórz nowy temat z datą i przybliżoną lokalizacją. Podepnę go w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 no za buellem czekamy , ja powiedziałem niech żona przyjedzie na pierdbikie z parówkami francuskimi i starczy po co on nam , ale żona się nie odzywa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Ja niestety nie mogę się określić na tą chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 a na którą będziesz się mógł ? bo to też kwestia czy czekać czy nie 😄 wolałbym jak największe grono , trza jeszcze multipli napisać ale wszystkich pewnie nie pogodzę i tak Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi