Piotr.S Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Cześć, Planuję wyprawę motocyklową do Gruzji. Planowany okres wyjazdu, to weekend majowy. Czas trwania wyprawy 3 tygodnie. Tak w skrócie: planuję do Gruzji jechać przez Czechy-Węgry-Rumunia-Bułgaria-Turcja-Gruzja, powrót przez Ukrainę. Szukam chętnych osób do dołączenia do całej wyprawy lub części. Jadę Honda XL 650 Transalp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Powrót przez Ukrainę, czyli promem z Gruzji do Ukrainy? Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Hej, byłbym zainteresowany. Xtz 750. Termin odpowiada mi idealnie. Co roku w maju wyruszam na miesięczną włóczęgę. Daj jakiś namiar na siebie. pozdr mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto psoto Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ja też jestem wstępnie zainteresowany. Można więcej szczegółów na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borygo985 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Podlączam się do grona zainteresowanych, prosze o więcej szczegołów. A może do / z Gruzji samochodem i przyczepką? Przyczepkę mam, ale przydałby się większy samochód do transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Też zamierzam w tym roku - czerwiec podobną trasę . Plan wstępny jest następujący : wyjazd 5.06 powrót 27.06 ( 23 dni). Piszę wstępny bo mam na tę chwilę urlop potwierdziny na 14 dni. Jeżeli nie dostanę więcej to - Norwegia na 2 tygodnie. Trasa : Ukraina - Rosja - Gruzja ( wszystko co warte zobaczenia czyli Okolice Kazbek , dolina Truso , Omalo - jak będzie dostępne ?? , Kachetia , następnie Wardzia , Ushguli i powoli powrót w stronę domu Batumi. Można coś jeszcze dodać .... ) - Turcja - Bułgaria ...i w kierunku Polski. Tak w skrócie to wygląda. Celem jest Gruzja i tam chcę spędzić jak najwięcej czasu .W związku z tym dojazd i powrót traktuję jako tranzyt . Czyli bez skupiania się na zwiedzaniu. Spanie : po gueshousach lub hotelikach ( ale bez wielu gwiazdek ). Może być też czasami w namiocie . Ale to tylko w sytuacji kryzysowej 🙂 Szukam jednego kompana do tej wyprawy , nie wyścigowca !! , osobę , która chce oprócz jazdy coś jeszcze zobaczyć. To ma być przyjemna wyprawa bez zbytniego poganiania się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 oo Witam tez jestem zainteresowany tą gruzją W 2017 planowalismy z kumplem wyjazd na gruzje ale kilometry troszke wolno uciekały i w bułgari zmienilismy plan na grecje albanie oraz czarnogóre poza tym ruszylismy na poczatku lipca i upał też dał nam po dupie a to historia.Plan jazdy był przez turcje oraz powrót promem z batumi do warny lub znów turcją na rosje potrzebna jest wiza i kupę biurokracji natomiast ukrainie drogi są lekko mówiąc dziurawe ale będe śledził wątek w maju mogę miedz wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 I co z tą Gruzją Piotrze S wiem że do maja jest jeszcze daleko może jakies szczegóły czy są jeszcze chęci z Twojej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Piotr.S Forumowicze 0 Liczba zawartości1 Rejestracja15 Styczeń Ostatnia wizyta23 Styczeń Kolega chyba zapomniał... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Czesc skoro PIOTR S nie jest juz zainteresowany wyjazdem w maju na gruzje to moze z resztą czytajacy forum coś ugadamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 On 1/15/2020 at 10:06 AM, biblo said: Powrót przez Ukrainę, czyli promem z Gruzji do Ukrainy? kurde 2 dni na promie plus czekanie załadunek, rozładunek to 3 dni - można jeża urodzić, nie dziękuje, wole jechać na kołach 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 motif, ja to wiem 🙂 Byłem ciekaw, czy kolega o tym wie, ale jak widać stracił zainteresowanie własnym wątkiem... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Niektórzy sobie chwalą prom. Jest odskocznia od jazdy, można odpocząć, zrelaksować się. Potem z nowym animuszem wrócić na motocykl. Dla mnie sensowne argumenty jak jest się trzy tygodnie na motocyklu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 To chyba ci, co nigdy nie płynęli promem😎. Fajne przez pierwsze 3h. Jak dla mnie nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Nie po to siada się na 2OO by bezpowrotnie tracić dni z krótkiego urlopu. Droga jest celem a przygoda zaczyna się za bramą domu. 1 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Co kto lubi. Dupa też ci podziękuje jak dasz jej chwilę wytchnienia. Trzy dni to sporo + chyba 150 $ bilet w jedną stronę. Ale jak jest wesoła ekipa może być fajną odskocznią. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi