Tommo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 2 godziny temu, qpa napisał: Czyli rozumiem że po jednym zdjęciu już wiesz że to perełka? 😄 Zresztą po co Ci taki klasyk? Jak sam mówisz, lepsze są nowsze sprzęty do jazdy a bycie nostalgicznym jest głupie. Nie wiem. To jest metoda negocjacji i zachęty do niej. Planuję wyjazd daleki na wschód. Potrzebuję prostego w naprawie i mocnego motocykla. Ten model wraz z ogromnym zbiornikiem wydaje się idealny. Sprawa druga, będzie drożał. Produkowany zaledwie dwa lata, mała podaż i coraz większe zainteresowanie swoje robi. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 4 minutes ago, Tommo said: Nie wiem. To jest metoda negocjacji i zachęty do niej. Planuję wyjazd daleki na wschód. Potrzebuję prostego w naprawie i mocnego motocykla. Dlaczego zakładasz że będziesz musiał naprawiać? Bierz coś max 2-letniego na wtrysku to nie będzie się psuć. 1 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Limo napisał: Dlaczego zakładasz że będziesz musiał naprawiać? Bierz coś max 2-letniego na wtrysku to nie będzie się psuć. Też rozważam taką opcję. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 29 minut temu, Tommo napisał: Też rozważam taką opcję. Kup nowego geesa. Jest duża szansa, że się z**bie jeszcze przed przekroczeniem granicy, to ściągnięcie zwłok do domu chociaż drogie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jak masz zadbanego GS1150 możemy pogadać. 42 minuty temu, grizzli napisał: Kup nowego geesa. Jest duża szansa, że się z**bie jeszcze przed przekroczeniem granicy, to ściągnięcie zwłok do domu chociaż drogie nie będzie. Tak źle mi życzysz? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 chyba obserwuję coś w rodzaju rozdwojenia jaźni :/ Tommo - w jednym temacie odradzasz normalny, w miarę nowoczesny, bezawaryjny japoński motocykl z przełomu wieków argumentując to tym, że właściwie można na niego tylko patrzeć a do jeżdżenia nadaje się tylko nówka salonówka natomiast w tym deklarujesz chęć zakupu totalnie zabytkowego i jak widac już zabitego "kondona" (proszę się nie obrażać - sam jeżdżę takowymi)? i jeszcze chcesz tym jechać w świat? to się totalnie nie spina! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 46 minutes ago, konrad1f said: chyba obserwuję coś w rodzaju rozdwojenia jaźni 😕 Tommo - w jednym temacie odradzasz normalny, w miarę nowoczesny, bezawaryjny japoński motocykl z przełomu wieków argumentując to tym, że właściwie można na niego tylko patrzeć a do jeżdżenia nadaje się tylko nówka salonówka natomiast w tym deklarujesz chęć zakupu totalnie zabytkowego i jak widac już zabitego "kondona" (proszę się nie obrażać - sam jeżdżę takowymi)? i jeszcze chcesz tym jechać w świat? to się totalnie nie spina! Standardowa sytuacja gdy teoria spotyka się z praktyką 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 18 minut temu, jonaszko napisał: Mówisz że się nie spina, hm, https://www.scigacz.pl/Ojmiakon,2020,,Marek,,8220,White,Wolf,jest,juz,na,Syberii,37209.html totalnie nie zrozumiałeś posta 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 minutę temu, jonaszko napisał: Mylisz się. Doskonale zrozumialem Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka to znaczy, że ja nie rozumiem 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 52 minuty temu, konrad1f napisał: to znaczy, że ja nie rozumiem 😉 10 minut temu, jonaszko napisał: Tzn, że ja użyłem złego cytatu Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Dajcie se jeszcze buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 buzi dla ciebie Grizzli 😛 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Marek mnie zainspirował. Mega szalony gość. Konradzie... Po pierwsze przejaskrawiasz celowo, żeby pokazać swoje racje. Po drugie, ja nie zamierzam tym motocyklem kręcić się wokół ogona tylko planuje daleką wyprawę w wypizdów, gdzie prosty sprzęt w razie awarii sprawdzi się najlepiej. Nadal widzisz podwójnie czy mam doradzić okulistę? Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 4 minuty temu, Tommo napisał: Marek mnie zainspirował. Mega szalony gość. Konradzie... Po pierwsze przejaskrawiasz celowo, żeby pokazać swoje racje. Po drugie, ja nie zamierzam tym motocyklem kręcić się wokół ogona tylko planuje daleką wyprawę w wypzdów, gdzie prosty sprzęt w razie awarii sprawdzi się najlepiej. Nadal widzisz podwójnie czy mam doradzić okulistę? Wow, wybierasz się na Syberię? I zamiast zrobić klawiszem "pstryk i chodzi" będziesz chechłał hondzinę, aż akumulator zdechnie? No nie poznaję kolegi 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 przejaskrawianie? chyba raczej nie bo jak widać nie tylko ja to tak odbieram 😉 czyli splendor cię zainspirował? nie sprzęt robi robotę 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Daleko ale nie na Syberię. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi