Pełnympiecem Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 WSK chodziła bez tłumnika i głośno nie było. E tam da się to odciny to można będzie edukować sąsiadów. Myślałem jeszcze nad dozwonikiem oleju bym mógł hamować silnikiem, bo ktoś wymyślił jakiś mit, że 2T zatrze się od hamowania silnikiem a mój kolega hamuje simsonem ze 100 do 0 i nic się nie dzieje a robi to od 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Uwazaj zeby sasiedzi ciebie nie wyedukowali. Kup sobie motorower, bedzie taniej i bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Motorowej się nadaje ... Jest to motór z gatunku ciężki kloc totalny muł, i słychać z kilometra a nie widać za godzinę. A najbardziej nie podoba mi się w nim jego masa czyli ciężki kloc. Edytowane 17 Października 2019 przez Pełnympiecem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Czyli wsadzisz silniczek do roweru i myslisz, ze bedzie szybko ??? Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ile Ty masz lat? 12?? powodzenia! Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) 17. 4konia ma ten silnik. Edytowane 17 Października 2019 przez Pełnympiecem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Godzinę temu, Croowab napisał: Czyli wsadzisz silniczek do roweru i myslisz, ze bedzie szybko ??? ...i cicho. Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) I tak będzie cichszy niż 4T na fake akropovic full przelot. Edytowane 18 Października 2019 przez Pełnympiecem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 bez tłumika to będzie 2 konie.. i ogrom wkurwionych ludzi... Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Bardzo mnie interesuje jak ten sprzęt będzie hamował. Edytowane 18 Października 2019 przez jarenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Godzinę temu, Croowab napisał: bez tłumika to będzie 2 konie.. i ogrom wkurwionych ludzi... Tam nie ma dyfuzora czyli tłumnik i tak nic nie daje. Godzinę temu, jarenty napisał: Bardzo mnie interesuje jak ten sprzęt będzie hamował. Silnikiem i hamulcem. Edytowane 18 Października 2019 przez Pełnympiecem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 10 godzin temu, Pełnympiecem napisał: Silnikiem i hamulcem. Pisząc jak będzie hamował miałem na myśli skuteczność hamowania a nie czym będzie hamował. To tylko tak dla ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 8 godzin temu, jarenty napisał: Pisząc jak będzie hamował miałem na myśli skuteczność hamowania a nie czym będzie hamował. To tylko tak dla ścisłości. Odpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 2 godziny temu, jonaszko napisał: Patykiem w szprychy? Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Ciebie wynajmę to będziesz ręką zatrzymywał opone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi