Damian85 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Winter Is Coming... 2 koła idą do garażu, ale na 4 kołach można się pobawić. Mój ostatni amatorski rajd [KZK] był w... 2009 albo 2010. W tej chwili nie orientuję się nawet jakie są klasy pojemnościowe. Czy może mnie ktoś oświecić jakie są opcje z rajdami amatorskimi w Polsce? Czy coś się zmieniło? Jedyne co zauważyłem, to że jest dodatkowa wersja KJS., czyli SUPER KJS, gdzie są dłuższe trasy i gdzie wymagania są troszkę większe (w standardzie klatka bezpieczeństaw według załącznika J). Myślę, aby odnowić stare hobby i zacząć gdzieś śmigać od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Szanowni Państwo, Jeśli słowo *rajd* kojarzy się tu komuś z joystickiem, to zapraszam na strony z grami. Do wypowiedzi zachęcam osoby startujące choćby w KJS. : ) Edytowane 11 Października 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 ktoś się w kjs-y jeszcze bawi? 😄 superoes -tor poznań, powerstage - bednary to najbardziej popularne imprezy w okolicach poznania Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) 24 minuty temu, konrad1f napisał: ktoś się w kjs-y jeszcze bawi? 😄 superoes -tor poznań, powerstage - bednary to najbardziej popularne imprezy w okolicach poznania Sprawdzałem niedawno rozpiskę imprez typu KJS i kurde bida. Za dużo tego nie ma w roku. A w Czechach dalej robią super-długie trasy dla amatorów, orientujesz sie może? W latach mojej zabawy w te klocki tam sie ładnie amatorzy rozpierdalali... koła tylko latały (długie trasy, było sie gdzie rozpędzić, ale wśród ludzi bez licencji wielu nie było na to gotowych). 😄 Edytowane 11 Października 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 14:52, Damian85 napisał: Winter Is Coming... 2 koła idą do garażu, ale na 4 kołach można się pobawić. Mój ostatni amatorski rajd [KZK] był w... 2009 albo 2010. W tej chwili nie orientuję się nawet jakie są klasy pojemnościowe. Czy może mnie ktoś oświecić jakie są opcje z rajdami amatorskimi w Polsce? Czy coś się zmieniło? Jedyne co zauważyłem, to że jest dodatkowa wersja KJS., czyli SUPER KJS, gdzie są dłuższe trasy i gdzie wymagania są troszkę większe (w standardzie klatka bezpieczeństaw według załącznika J). Myślę, aby odnowić stare hobby i zacząć gdzieś śmigać od czasu do czasu. Jest w Polsce cała masa amatorskich serii pucharowych np. Race Day, Classic Auto Cup, Puchar Toru Modlin, Superoes Kielce itp. Każda z tych serii ma swoje regulaminy dostępne na stronach www. Także z wiedzą nie ma problemu. Więcej problemu stanowi ogarnięcie tematu z wolnym czasem i zasobem gotówki. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 W dniu 15.10.2019 o 13:17, Croowab napisał: Ciekawe kiedy damian otworzy szkole ... szkola doskonaleni teoretycznego u damianka W planie mam starty w amatorskich rajdach. Kocham motoryzację, myślę nad otwarciem jakiegoś warsztatu w przyszłości. Może nawet i szkoły W dniu 14.10.2019 o 20:24, michoa napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Listopada 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Posprzatane i na temat poproszę, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi