KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Damianku ...... z groźbami w stosunku do Rury czy innych bym sie powstrzymał i może 1325 ban Cie czegoś nauczy bo znów zaczynaszWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, kiler napisał: fajnie masz . jak czytasz swoje książki czy oglądasz filmy z yutube o technice jazdy np torowej to postaraj się zapamiętać więcej szczegółów bo ......... ziemia twarda jest Kurcze czytam to po raz kolejny ale kompletnie nie zrozumiałem sensu a jeśli ten sens jest tu dyskusyjny to nie zrozumiałem co autor miał na myśli Kiler nie jesteś jedyny - również nie rozumiem 😄 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 2 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał: Damianku ...... z groźbami w stosunku do Rury czy innych bym sie powstrzymał i może 1325 ban Cie czegoś nauczy bo znów zaczynasz Ja nie grożę. Poza tym, Klaudiuszu, widzisz jak jest. Człek coś pisze normalnie, a zgraja szuka czego by się doczepić. A później płaczą. Powiedz mi gdzie tu logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 płaczą ... ze śmiechu 😄 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Ja nie grożę. Poza tym, Klaudiuszu, widzisz jak jest. Człek coś pisze normalnie, a zgraja szuka czego by się doczepić. A później płaczą. Powiedz mi gdzie tu logika.Ja rozumiem słowo pisane bardzo dobrze, łatwo Cie wyprowadzić z róznowagi i zaczyna sie. Poluźnij pośladki i olejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 3 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał: Poluźnij pośladki i olej tylko nie po kierownicy bo się pognie 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 18 godzin temu, kiler napisał: tylko nie po kierownicy bo się pognie 😂 Ałaaaaa... 🤣🤣🤣🤣 Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 W dniu 5.10.2019 o 18:10, KLAUDIUSZ napisał: łatwo Cie wyprowadzić z róznowagi i zaczyna sie. E tam, wydaje się Tobie. Wyprowadzenie z równowagi a kąśliwa riposta do kogoś, kto zaczyna fikać to dwie bajki. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Damian85 napisał: E tam, wydaje się Tobie. Wyprowadzenie z równowagi a kąśliwa riposta do kogoś, kto zaczyna fikać to dwie bajki. ; ) Kąśliwa riposta a chamskie odzywki to dwie różne bajki! Damian sobie sam plusiki stawia🤣 Edytowane 11 Października 2019 przez Croowab Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) W dniu 11.10.2019 o 20:25, Croowab napisał: Damian sobie sam plusiki stawia taaa i jeszcze po tajniacku minusy innym 😂 Tak jak by się ktoś tymi + i - przejmował zachowanie godne pewnego instruktora 😎 Edytowane 12 Października 2019 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Ja spac nie moge bo mi damian minusa dal... pije z rozpczy;) Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 20:25, Croowab napisał: A macie ode mnie po plusiku, żebyście nie jęczeli, nie chlali z rozpaczy, i spali po nocach spokojnie 😀 Ktoś jeszcze chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Croowab... To po maluchu/piwerku pod te -... A co tam... Też się napiję jak mi dał.... 😄 Edytowane 12 Października 2019 przez Rura_ Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 też się napije na to konto 🏍️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 20:25, Croowab napisał: Damian sobie sam plusiki stawia🤣 7 godzin temu, kiler napisał: taaa i jeszcze po tajniacku minusy innym 😂 Tak jak by się ktoś tymi + i - przejmował zachowanie godne pewnego instruktora 😎 Nie no bez jaj. Żartujecie czy serio? To można gdzieś zobaczyć kto komu i w której wypowiedzi postawił plusa czy tam minusa? Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi