grizzli Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 10 minut temu, Damian85 napisał: No przecież znasz odpowiedź. Albo odruchowo wciskałem, albo mam elektrykę uszkodzoną. Innej opcji nie ma. Jest inna opcja-"Moim przyjacielem jest Kubuś Puchatek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ech. To nudne już. I przewidywalne. Mam na myśli wasze zabawy. Także powodzenia. 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 4 minuty temu, Damian85 napisał: Ech. To nudne już. I przewidywalne. Mam na myśli wasze zabawy. Także powodzenia. 😘 Nam się po prostu nie da sprzedać bajek...jeśli to przewidywalne to po co cały czas próbujesz? (pytanie retoryczne) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) i rusza z przednim heblem wduszonym 🤣 może oprócz problemów z prądem i wyobraźnią ma jeszcze problem z hamulcami ?? Edytowane 4 Października 2019 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dajmy już chłopakowi spokój. Będzie się moczył w nocy, a tematem przewodnim jego snów zostanie na zawsze goniąca go krzywa kiera w przeciwskręcie i wybór klamek na rondzie. Wezmiecie to na swoje sumienie? Damian, chciałbyś o tym porozmawiać? Bo miałem taki epizod w swojej karierze naukowej, ale mnie oblali, jak się mój wykładowca pochlastał i doszli do wniosku, że się nie nadaję...I skończyłem przy naprawie strucli...a zawsze marzyłem, żeby z dołka zjebów wyciągać... Oczywiście zbieżność osób i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1 godzinę temu, jonaszko napisał: Jakich bajek, jakich k.wa bajek? Gość samym wzrokiem krzywi, łamie kierę a Ty piszesz bajek? ja pie**olę, co za ludzie... Dokładnie, jonaszko. Nie znajo się, a komentujo. Dobrze, ze przejrzałeś na oczy. Monter nie umie bajek kupować - dziecko bedzie miał i co mu puści? Grizzly oferuje porady o moczeniu sie. Kiler znow nie potrafi ruszać z hamulca. Troche mi ich żal. Kiedys moze sie im ułoży. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 ProjekcjaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Ale, ze jak?? Siedzisz na moto, wbity bieg i ... z rozrusznika??? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Godzinę temu, Croowab napisał: Ale, ze jak?? Siedzisz na moto, wbity bieg i ... z rozrusznika??? Takkkkk... Wolisz pchać? 😄 Kiedyś obejrzałem to i mi zostało w pamięci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 no widzisz - wrzucasz film i nawet go nie oglądasz . Około 6 minuty masz wytłumaczoną idee całego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) 14 minut temu, kiler napisał: no widzisz - wrzucasz film i nawet go nie oglądasz . Około 6 minuty masz wytłumaczoną idee całego problemu To oglądałem jakiś rok temu. Zostało mi tylko w pamięci, że można wbić jedynkę i ruszyć z rozrusznika. O szczegółach się nie myśli. Jak wsiadasz na moto, to przekladasz nogę przez siedzenie, składasz stopkę - ale nie piszesz o tym. No chyba, że zadajesz się z Monterem, to Ci bedzie gledził nad uchem, że tak naprawdę nie jeździsz, bo nie napisałeś, że składasz stopkę... : ) I hope you understand... : ) Edytowane 5 Października 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Że się Wam Panowie chce dyskutować z tym trollem... Który nawet nie jest w stanie zrozumieć słowa mówionego... O pisanym nie wspomnę... Jestem pełen podziwu.... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 29 minut temu, Rura_ napisał: Że się Wam Panowie chce dyskutować z tym trollem... Który nawet nie jest w stanie zrozumieć słowa mówionego... O pisanym nie wspomnę... Jestem pełen podziwu.... dla dobrej beki można się odrobinę poświęcić 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, Rura_ napisał: Że się Wam Panowie chce dyskutować z tym trollem... Który nawet nie jest w stanie zrozumieć słowa mówionego... O pisanym nie wspomnę... Jestem pełen podziwu.... Zanim zaczniesz znów szczekać jak piesek, goniąc za moim samochodem, to się zastanów co się stanie, gdy znudzi mnie to Twoje szczekanie i skręcę troszkę w bok, Rułeczko. Na razie traktowałem Cię jak tło, bo jesteś tutaj bohaterem trzeciego planu. Ale to się może zmienić. Godzinę temu, konrad1f napisał: dla dobrej beki można się odrobinę poświęcić 😉 No, beka w ciul. Szczególnie, gdy chce się robić bekę, a później leci się z płaczem do administarcji, aby zbanowali Damianka, bo... nie potrafią zjeść tego, co sobie sami naważyli? ; ) Życie samo zrobiło bekę... z nich. Wsadziło ich do beczki i nakleiło etykietę "Mięczaki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 2 godziny temu, Damian85 napisał: To oglądałem jakiś rok temu. Zostało mi tylko w pamięci, że można wbić jedynkę i ruszyć z rozrusznika. fajnie masz . jak czytasz swoje książki czy oglądasz filmy z yutube o technice jazdy np torowej to postaraj się zapamiętać więcej szczegółów bo ......... ziemia twarda jest 9 minut temu, Damian85 napisał: No, beka w ciul. Szczególnie, gdy chce się robić bekę, a później leci się z płaczem do administarcji, aby zbanowali Damianka, bo... nie potrafią zjeść tego, co sobie sami naważyli? ; ) Życie samo zrobiło bekę... z nich. Wsadziło ich do beczki i nakleiło etykietę "Mięczaki". Kurcze czytam to po raz kolejny ale kompletnie nie zrozumiałem sensu a jeśli ten sens jest tu dyskusyjny to nie zrozumiałem co autor miał na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi