ResoR Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Cześć, Podzielę się z wami moją radością.......... w końcu po 18 godzinnej tułaczce [powrocie do domu] mam swój upragniony motocyklJest to Honda CB 500 '96 rok w owiewkach FiveStars...... ... problem jest, że jeszcze jeździć nie mogę - brak tablic........ .. procedura rejestrowania trochę trwa....... Pozdrowienia dla wszytkich co mi w jakiś sposób pomogli radą i nie tylko szczególnie dla Larsa i Pawła ....... - pojawię się jak tylko będę miał blachy .... A tu kilka fotek z podróży i odbierania od właścicieli..: http://www.resor.neostrada.pl/gal_moto/ Uprzedając pytania tą Yamahę Virago kolega sobie zakupił.... Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 To w takim razie gratulacje zakupu. To teraz tylko tablice i :D (nawet w zime :P ) Ja nie mogę się doczekać 18 i prawka bo nie chce mi się już na tym Simsonie, a taka 500 to fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 No Stary - MAsz Wariata!Teraz tylko ostrożnie jeździj i zdawaj relacje co i jak!G R A T U L U J E !!!Najszczerzej jak to możliwe! zapodaj fotki (trochę większe) do albumubedzie na co okiem rzucić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 stary wszytskiego najlepszego na nowej drodze:)oby sie dobrze sprzeciek sprawował kur.... kiedy ja w koncu bede mogl się pochwalić czymś nowym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 eee no ładny ....gratulacje i jeszcze raz gratulacje ,daj wiecej foto -GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Radocha!A wifil kosten te szyjny maszine? I czy jechaliście w ciemno, czy mieliście to wcześniej nagrane? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 bardzo ladne moto jak będziesz chciał opchnąć w następnym sezonie to daj znać :mrgreen: ile dałeś jak to nietajemnica cb500 z owiewkami naprawde o wiele lepiej wygląda :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 noo super sprawa ta HONDZIA :mrgreen: naprawde robi wrażenie :D pozdro. Świr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr83 Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Gratulacje.tak się skłąda ze 4 tyg temu kupiłem Hondę cb 450 10 lat starsza od Twojego motora(mój motor ju zmoze wódkę pić:D )I tez ni emam jeszcz ena nia tablic Maszmoze jakies namiary na kogos kto handluje częsciami do tych motocykli lubmaszjakies strony dotyczące CB?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Chcieliście więcej zdjęć, więc link do aukcji z której skorzystałem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...2489642687&rd=1 Tam są zdjęcia większe i troche info. Ja dałem 1750 €.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Gratulacje, świetny sprzę!!! :banghead: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Moje gratulacje. Wiem jaka to radość jak kupi się zabaweczke :banghead: Życzę ci z całego serca mozliwości pojeżdżenia jeszcze w tym roku. No i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 27 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Dwie większe fotki dodałem do albumu .... miłego oglądania.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi