Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Plisss, jak ktoś nie jest w stanie czymkolwiek normalnie ruszyć to niech idzie na kurs doszkalający.Potwierdzasz tylko to co Wertyder napisał i z czym się zgadzam. Nic osobistego ale daruj sobie bo jest śmiesznie...na razie. TT No pewnie że świeżo po zdaniu prawka można mieć problemy z ruszaniem. Może nie "czymkolwiek" ale w klasie 600/650 jak najbardziej. I w tym względzie łatwiej będzie opanować R4 niż V2, nie mówiąc o tym że tego magicznego "skoku mocy" w R4 większość świeżaków nawet nie doświadcza bo się boi odkręcić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 w R4 większość świeżaków nawet nie doświadcza bo się boi odkręcić. Ciekawa teoria, notabene warta Tymfa :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 V2 to szatan i jak fajnie brzmi na pustym wydechu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No pewnie że świeżo po zdaniu prawka można mieć problemy z ruszaniem. Może nie "czymkolwiek" ale w klasie 600/650 jak najbardziej. I w tym względzie łatwiej będzie opanować R4 niż V2, nie mówiąc o tym że tego magicznego "skoku mocy" w R4 większość świeżaków nawet nie doświadcza bo się boi odkręcić.Druga część wypowiedzi nie była do Ciebie Limo. ;)A, że po zdaniu mają problemy (choć nie powinni) to fakt i smuteczek z powodu metod szkolenia. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Druga część wypowiedzi nie była do Ciebie Limo. ;) Luz, domyśliłem się :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Co się stało? To jasne od dawna. Próbujesz się tu robić ekspertem [...] Boże, to działa! Moja maszyna czasu działa! Jestem w roku 2018 i piszemy w tematach napisanych przez "Początkującą"! ; > ... A tak na poważnie... Panie Wertyder, to jest temat o SV 650 i Bandice 1250, a nie temat "Psychologia: Wyznajemy Swoje Lęki". Ja rozumiem, że tutaj jest już nietłuzinkowe głono łekspertów i jak się tylko cokolwiek napisze w jakimś temacie, to jest to odbierane jako płóba łataku i łodbioru certyfikatów łeksperstwa (słyszałem, że niektórzy tutaj moczą się w nocy z tego powodu), jednakże zalecam ogładę i więcej wiary w siebie. Uwierz w siebie, Wertyder. Pamiętaj, jesteś zwycięzcą! Gdy już uwierzysz w siebie, to myślę, że zaczniesz w końcu pisać z innymi jak z "człowiekami". Bo powiadam Ci, że strasznie żenujące jest to, jak próbujesz na siłę wmówić mi rzeczy, których nigdy nie napisałem/powiedziałem.Ja piszę, że SV ma kopa od 4.000 obrotów, Ty mi wmawiasz, że ja uważam, iż na 4000 jest maksymalna moc, a później rozpiszujesz się o rzeczach oczywistych, jakbyś odkrywał amerykę i kogokolwiek czegokolwiek nauczał - ile kułwa można słuchać takiego pitolenia? ; ) A później jeszcze dochodzą przyjaciele, np. Limo, i mi piełdołą, że ja nie wiem nawet, że SV ma kopa gdy się doda gazu - a o tym pisałem stronę wcześniej (się nawet nie chce zajrzeć stronę wcześniej, tylko na siłę z człeka chcą zrobić głupca). Także Panowie (Wertyder, Limo), *wincy* wiary w siebie, pamiętajcie, że jesteście zwyciężcami! Nie musicie przed nikim niczego udowadniać. To pozwoli przeprowadzać normalne dyskusje. ; ) Edytowane 1 Maja 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 To kupujesz 1200 czy 1250? Naked czy wersja S? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Jeszcze do tego się odniosę bo znowu "coś" Ci się wydaje. Oczywiście że w V-kach też jest strzał mocy, może nawet większy niż w rzędówkach, tylko nie przy 7-8k a przy 3k. Nie wyczułeś? Pisałem o tym stronę wcześniej, no ale Twoje wybitne podejście do rozmów forumowych nie pozwala Ci niestety na przeczytanie całego tematu, tylko lepiej jest wejść na ostatnią stronę, wyłapać z kontekstu jakąś wypowiedź, a następnie dorobić do tego swoje durne teorie. Brawo, Limo! To kupujesz 1200 czy 1250? Naked czy wersja S? Jeszcze nie kupuję, tylko rozważam (1250S)- w tym roku będę zmieniał jeden sprzęt. Mam już ustawione jazdy na Bandicie 1250S (wypożyczalnia), także zobaczę jak ten sprzęt jeździ. Myślę też o innych "łagodnych" litrach, np. Hondzie CBF 1000. Edytowane 1 Maja 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 No w sumie tez warte uwagi ..... miałem 600 SA CBF ........ fajna maszyna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 No w sumie tez warte uwagi ..... miałem 600 SA CBF ........ fajna maszyna CBF-a 600 planowałem kupić zamiast SV, ale w okolic nie było nic ciekawego, dlatego teraz mam SV. Także potwierdzam, fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Damian, może pomyśl o suzuki TL1000. Doświadczenie z v-łką już masz, więc będziesz wiedział, czego się spodziewać. Miałem kontakt z tym moto, fajne jest. Bandzior jest nudny. Rozczarujesz się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 TLka zupelnie inna chcarakterystyka, kilku miało i sobie kiepsko z nią radziło, do turystyki taka sobie. Bandzior fajny ale potwierdzam, mi sie znudził i jak przesiadlem sie na Ducati to frajda wrociła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Pisałem o tym stronę wcześniej, no ale Twoje wybitne podejście do rozmów forumowych nie pozwala Ci niestety na przeczytanie całego tematu, tylko lepiej jest wejść na ostatnią stronę, wyłapać z kontekstu jakąś wypowiedź, a następnie dorobić do tego swoje durne teorie. Brawo, Limo! No no, tylko zapomniałeś dodać Damianku że wszystkie posty na poprzedniej stronie edytowałeś :). I taka to rozmowa z "expertem". A na postawione pytanie co jest łatwiejsze w opanowaniu nie odpowie, ale też nie spodziewałem się nic innego :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Limo, znów pokazujesz swoją *klasę*.Czego można było sie spodziewać jak nie kolejnych teorii spiskowych. To takie oczywiste, przecież musiałeś coś wymyślić... : ) I Twoje pytanie, tj. co lepsze dla żółtodzioby, jest banalne. Dodatkowo w poprzednich postach pisalem co mysle o V-kach i rzedówkach, ale Ty oczywiscie masz głupią nadzieję, że teraz odwołam wszystkie moje przemyślenia (tj. iż rzedowki porzadnie odpychac zaczynaja sie dopiero powyzej 7-9 tysiecy) i że powiem coś odwrotnego. Prawda? : ) Cały Limo. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Daj znać kiedy pozmieniasz poprzednie posty to zerknę co tam naskrobałeś :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi