filipr Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wg mnie to bez sensu. Oczywiście służy większej widowiskowości, ale jak ma tak być, to niech wszyscy jadą takimi samymi sprzętami i już. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wtedy, straci na widoskowości, bo jak pojadą na Hondach, to stracą fanów Kawasaki i Ducati, jak pojada na Ducatach, to tez bez sens- sam będę oglądac? Ehhhh dylematy małolata ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Fakt, chociaż moto2 cieszy się powodzeniem a silniki wszzyscy mają takie same. Najlepiej jednak, żeby zostało tak jak jest a nie jakieś ograniczanie obrotów itd. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Śnieg popadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 powiem szczerze, że żadna dominacja nie jest dobra. Jako fan Kawasaki już dawno przestałem oglądać WSBK mimo, że Johnny dawał radę...Wcześniej Kawa, teraz Dukat nie ma to znaczenia i tak wieje nudą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wcale tak nudno nie było, no fakt Bauti 2 razy wygrał, ale co się działo w dalszej części stawki, to już sie gryzło paluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Janku w dupie z tym, walka o zwycięstwo to jest to co tygrysy lubiom najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 No i treningi na Imoli, dają nadzieję, na ciekawe zmagania... ano zobaczymy... jak wyjdzie hehehehe... widzę że Chaz Davies trochę si ę ogarnął.... Forza Ducati :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Imola tym razem dla zielonych, ale gdyby nie awaria małego japońskiego czujnika, to kto wie?????Drugi wyścig się nie odbył, z powodu wody na torze...Czekamy teraz na Hiszpanię, tutaj Alvaro powinien być w domu, ale zobaczymy...co będzie, Rea chyba tanio czapki nie odda hahahhahahahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 No i kwalifikacje, były ciekawe, tak samo jak Superpole, widać, że rywalizacja jest... Bauti startuje z 2 pola, a Davies, hmmm... chyba jednak nie dogaduje się z Pani V4...ledwo 12 miejsce na starcie...to lepiej pojechał Rinaldi na prawie drogowym sprzęcie... 😉 Czekamy na 1 wyścig, który odbędzie się za 15 minut... Bauti 1 miejsce, drugi po fajnej walce z Reą, van den Marc, trzecie bardzo kontrowersyjne miejsce Rea... dlaczego, bo wykonał dziwny manewr, po którym Lowes się wysypał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No i kurczę Bauti się dzisiaj wypier...ł, przeze mnie... To było tak: Zakładałem opony do swej Cagivy Elefant 750, no i trochę zeszło, a o 14 miał być wyścig, więc moja Marta mówi, rzuć to idź oglądać, a jak na to: Jak Alvaro sie nie wyper...i to będą punkty... no i wykrakałem psia tego mać.... ehhhh.....ale zły jestem na siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Rea nie miał żadnej kary za ten atak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Normalne wejście pod łokieć, incydent wyścigowy 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Taki normalny, że dostał karę przesunięcie o 1 pozycję czyli na 4 miejsce, tego wyścigu oraz start z ostatniego pola w 2 wyścigu, fakt, że jurorom, "trochę się zeszło"... Ja popieram karanie za niesportowe zachowanie... dlatego nie lubię Rei... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 E tam, przesadzili. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi