jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaczął się nowy sezon i już ciekawostka.... W pierszwym wyścigu na Wyspie Filipa zwyciężył Alvaro Bautista na Ducati Panigale V4 R przewagą nad 2 Reą ...... 14,9 sekund ...ale żeby nie było tak słodko dla mnie Ducatisti... kolejne Ducati było na 9 miejscu, z 25,5 sekundową stratą do lidera, a Chaz Davies ponad 27 sekund straty..... :banghead: Ciekawe jak drugi wyścig... tym razem nie przegapię...Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Pierwsze co rano sprawdziłem to wyniki, taka wiadomość poprawia humor na cały dzień. DUCATI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Bauti pozamiatał. Lubię tego zawodnika od czasów jego walki z Barbera w 250tkach.Jak nie lubię Ducati tak dziś kibicowalem Bautiemu i Marco. Ciekawe czy na innych torach Bauti też będzie taki mocny. nezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Alvaro dał zagwozdzkę, wszystkim na Wyspie Filipa, wygrywając, :- 1 wyścig z 14,9 sk, przewagą- sprint- 2 wyścig z 12 sekundową przewagą oby to nie był jednorazowy popis...hehehehe... daje to w końcu Ducati nadzieję hahahahahah :buttrock: :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Super jest ten sprint😁Ale ten Ducat jest szybki... Bauti robi różnicę także. Z drugiej strony Kawy są trochę wykastrowane, mają o ponad 2tys obrotów mniej.Ciekawa walka będzie przez sezon pomiędzy Bauti a Rea.nezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 No... ja chcę, ja chcę podwyżki obrotów dla Kawy :icon_mrgreen: heehheheheh...kto wi o co chodzi niech czyta między wierszami :icon_rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja jestem ciekawy czy V4R pojawi się w WMMP :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ten weekend : Tajlandia, Buriram Superpole- Alvaro Bautista - Ducati V4R -pobił zeszłoroczny rekord o 0,9 sekundyCiekawe, jak wyścig ? Dla mnie ciekawostka: nieźle wystąpił T. Sykes na BMW ( 6 pole startowe) w którym silnik jest "sklepowy" :clap: :lalag: Brawo, brawo.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Superpole- Alvaro Bautista - Ducati V4R -pobił zeszłoroczny rekord o 0,9 sekundyCiekawe, jak wyścig ? Hmm, zapewne Bauti 20s przed resztą stawki ;). Ach te emocje :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Widzicie wcale nie tak dużo....ciągle to jednak, solowy występ jesli chodzi o Ducati ( czyli co V-4 wcale nie są aż tak konkurencyjne? Czyli może Bauti dałby radę i na V-2 sorki L-2 ), zastanawiające dalsze miejsca innych zawodników... Hahahhaha... no i wreszcie się wydało:- budżet fabrycznego zespołu Kawasaki znacznie przekraczał sumę budżetów wszystkich zespołów startujących w WSBK....ale to tak apropo.... Czekamy na resztę wyścigów...Superpole Race oraz wyścig nr 2 wygrywa znowu A. Bautista , myslę, że Chaz Davies powinien udać sie po porady do Bautiego, albo podejrzeć, jak jeździ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 wyścig typu flaki z olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 No skąd... ciekawy był, trzeba było tylko patrzeć nieco bardziej do tyłu ;-) ale jest szansa, że Aragorn będzie ciekawszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Welcome to Motorland Aragon - stacja kosmiczna w Hiszpanii, wysłała 15 sekund przed resztą stawki astronautę Bauti-ego.... kolejne miejsce na podium uzupełnił: Rea oraz w końcu i zasłużenie Chaz Davies na kolejnym Ducati V4 Pani...Gryząc paluchy, zadaję sobie pytanie: co jutro, co jutro proszę państwa?A dzisiaj była powtórka z rozrywki, z tym, że daleko za Bautistą, znów widzieliśmy piękną walkę, między zawodnikami Kawasaki, Yamahy i Ducati z Chazem Davisem, koniec końców 2 miejsce dla J.Rea, a 3 dla Chaza Daviesa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Będzie trzeba pooglądać powtórki, czekamy aż będzie Duc na dwóch pierwszych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 No i w końcu mamy pierwsze restrykcje:Ducati 300 obr. w dółHonda 500 obr. w górę ciekawe jak to wpłynie na wyścigi w Assen, które odbędą się w ten weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi