Tommo Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Najlepsza hardwarowa zabawka jaką miałem. Nie mam na nią już czasu niestety. Zestaw Playseat + kierownica Thrustmaster T300 + kierownica F1 Thrustmaster + konsola PS3 + gra Granturismo 4. Całość w okazyjnej cenie 1999 zł. Odbiór raczej osobisty ze względu na gabaryty itp. Na mikołaja jak znalazł prezent :) Edytowane 20 Listopada 2018 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Najlepsza hardwarowa zabawka jaką miałem.Nie mam na nią już czasu niestety.Zestaw Playseat + kierownica Thrustmaster T300 + kierownica F1 Thrustmaster + konsola PS3 + gra Granturismo 4.Całość w okazyjnej cenie 1999 zł.Odbiór raczej osobisty ze względu na gabaryty itp.Na mikołaja jak znalazł prezent :) Ciekawy sprzęt, kupiłes juz takiego? Czy sam dobierałes sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Sam skompletowałem. Kiera jedna z najlepszych jaka była dostępna w owym czasie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 gdzie się to montuje na motocyklu?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Listopada 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Fajna sprawa 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Przeca widać, że to graty do auta. Kubełkowe siodło i sportowa kierownica + chyba servo w komplecie i pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi