Nitomen Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam Z wolna mam dość swojegp zepota. ..myślę ze ten rok.2 będzie jego ostatnim w moich rękach. . A wiec myślę o zmianie puszki..robie kolo 20 tys rocznie, w wiekszosci teren lekko zabudowany, ale plynna jazda bez swiatel itp. Ze względu na ceny gazu , myśle że to będzie dobry wybór bena + podtlenek butanu, silniki 1.6 do 2.0 , wiec potrzebuje cos, co zagazuje (gaz włącznie w kole zapasowym). Wielkościowo mniej więcej jak Focus czy Gulf wystarczy....dziecka poki co nie mam , a jeżdżę sam, lub z kobitą. Bagażnik tez by bylo dobrze, zeby coś tam wcisnąć . (SX4 fajne, ale ten bagaznik...) Kasa powiedzymy 20 tys + jakiś pakiet startowy. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wiem, że to obciach (sam mam), ale do Dacii Lodgy 1,6Mpi można było (instalacja fabryczna) dać zbiornik gazu 73L w kole zapasowym. Moja Lodgy na razie od nowości 65kkm, 6 lat i bez usterek. Jak Ci nie pasi to może Focus 1,8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Jee tam. Ja za 2 dychy zaszalalabym jakos tak: https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-panda-1-0-4x4-prosto-z-wloch-ID6zN9rs.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Polowa na puche reszta amortyzacja i z grzywki.(ale bym wtedy rwala :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Co to jest zepot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zabojad Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mysle, ze to moze byc cos z francuskiego koncernu PSA..Metoda prob, bledow i wykluczania.. oraz anagramu zebranych poszlak.. obstawiam, ze to PEZOT :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dlatego kupiłem traktora... i z ogonem i dwoma konikami, jadąc na Poznań nie wychylił się ponad te 5 litrów... A zagazowane badziewie chlało by ponad dychę gazu ;).I jakoś swojego traktora cenię... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Żepot - Peżot ( Peugeot) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi