GrIsHaCkH Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Mam plana coby się tam znaleźć w niedzielę.Powinienem być między 10-11 przy stanowisku Rozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 sorry, bo nie bardzo zaczaiłem - motobajzel jest tylko w niedziele, czy również i w sobote?podajcie dokladnie, gdzyż wybierałem sie w sobote, a tu czytam ze jedyna szansa na zakup paru gratów to... niedziela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 no ja to nowy w kraju jestem, ale mi sie widzi ze jedynie niedziela :/ mam nadzieje kollector ze i na niedziele zostaniesz i sie przy stanowisku 12 spotkamy :crossy:a z tym przyjezdzaniem to tylko prowokacja byla, bo jak opgoda bedzie to nie zaszkodzi sie spotkac na sprzetach, ale jak narazie to sie nie szykuje :banghead:pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Myslę, że spoko bedę przy 12 ok. g. 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Myslę, że spoko bedę przy 12 ok. g. 10.00myślę dokładnie to samo :banghead:do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Ok. Tez bede o 10:00 przy 12-stce. I mam do Ciebie Rozio sprawe... ale o tym ci juz napisalem na gg 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 przy 12 ok. g. 10.00 Strasznie wczesna pora :banghead: , ale te4ż się postaram przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 na ja tez sie postaram ale o 11 najwczesniej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Ja niestety odpadam-z pracy wychodze dopiero o 14.00(a o tej godzinie to juz niewiele będzie)więc odpuszczam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 dowiedziałem sie że niema już wolnych miejsc handlowych ....oj to lipa bo myslalem ze swoja srebrzanke tam wystawie :banghead: Napewno bede na stanowsku Rozia o 10, tak jak Pan Bog przykazal :crossy: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Nie mamy daleko, to i my sie zjawimy - Marianka i zbyhu. przed południem na stanowisku 12Do zo! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 a ja juz po :crossy:no i bylo calkiem ciekawiebazar oceniam na dosc dobry, tylko troszke maly, ale dobrze rokuje na przyszlosc :banghead: za to spotkanko na stanowisku u Rozia bylo bardzo fajne, jesli dobrze licze to w sumie bylo kolo 17 osob :crossy: P.S nastepny bajzelek 21. listopada, na 99% bede (ten jeden % to dlatego ze zawsze cos moze wyskoczyc :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 heh, jak tam Rozio dotarłeś?? pchałeś wynalazka?? bo policajów od cholery widziałem... koniec był spoko... i to coś z silnikiem VX bez wydechów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 bo policajów od cholery widziałem...dziwisz sie ?Cracovia vs Wisła dzis :banghead:koniec był spoko... i to coś z silnikiem VX bez wydechów...a co bylo ? bo ja juz pojechalem :crossy:to co zamiast baku mialo 2 butle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Na następny bajzel ja sie zapisuje już dzisiaj - musze tam byc po prostu :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi