Thai Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Siema Mam problem mianowicie jakiś de...l próbował ukraść mi yamahe ale na szczęście nie udało mu się. Niestety została zdewastowanu tzn porzecinana została cała elektryka z którą się uporalem i niestety wszystkie przewody gumowe olejowe paliwowe tak samo zostały poprzecinane lub powyrywane z większością sobie poradziłem ale te które zostały powyrywane nie mogę znaleźć Tak aby dobrze podłączyć... PierwsZe pytanie dla właścicieli mt03 lub xt660 gdzie podłączyć wężyk wychodzący spod korka chlodnicy ten z foto Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Thai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Prawdopodobnie do zbiorniczka wyrównawczego. Ale to jeszcze zależy gdzie idzie ten wężyk poniżej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wężyk dolny idzie w okolice przepustnicy nie jest podłączony do zbiorniczka Nie mam zbiorniczka Jeżeli był pewnie został wyrwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Musisz mieć zbiorniczek. Poszukaj w serwisówce gdzie powinien się znajdować. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W mt03 zbiorniczek jest montowany w ten wolny otwór w chłodnicy który widać na zdjęciach. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekI Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 To jest rurka to zbiornika wyrownawczego Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dokładnie. To wygląda raczej na jakąś dewastację. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ok Panowie dzięki za podpowiedź zbiorniczek mi właśnie przyjechał Ale pojawiło się następne pytanie mianowicie mam 2 przewody od zbiorniczka i nie wiem jak je podłączyć- podpiolem jeden na wyczucie Odnośnie dewastacji etc Moto miałem w swoich rękach dopiero 2 dzień a na mieście słyszałem że były już takie sytuacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebC Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Ten drugi chyba idzie pod moto ( w sensie przelew). Po pracy mogę sprawdzić jak jest w moim moto dokladnie poprowadzony. W ktorym miescie takie rzeczy robia ? Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez SebC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jak mógłbyś się upewnić gdzie idze ten drugi a pod Lodzią takie rzeczy sie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekI Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Masz wszystko dobrze podłączone. Ten jeden, który nie wychodzi z korka u mnie kończy się za mini boczkiem Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Chyba ktoś miał starcie z motocyklistą i teraz szuka zemsty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Panowie jeszcze jedna kwestia czego tu może brakować chodzi mi o połączenie tych kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekI Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Na szybko strzelam, że część to od alarmu fabrycznego Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thai Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Moze któryś z kolego ma na stanie mt03 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi