cool turysta Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mam problem podczas trasy zgasiłem silnik w moim gsxr 1000 k3 i udało się dziwnym trafem urochomić po x próbach,kiedy przyjechałem do domu znów nie odpalał i nie odpala do dziś po przekręceniu zapłonu wyświetla się panel i w panelu napis check,sprawdzałem bezpieczniki-w porządku,akumulator tez,co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sgt90 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kręci i nie odpala? Przyczyn może być wiele. Słychać w ogóle pompe paliwa po przekręceniu zapłonu? Zaczał bym sprawdzać czy dostaje paliwo bo to najprostsza sprawa. Potem czy jest iskra. W miedzy czasie możesz też zmostkować kostkę diagnostyczną i sprawdzić czy komputer nie wyświetli błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zasadnicze pytanie : Czy masz w motocyklu immobilizer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool turysta Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zasadnicze pytanie : Czy masz w motocyklu immobilizer?Tak jeden kluczyk z alarmem a drugi bez alarmu oryginalny Suzuki też nie odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Trzeba sprawdzić błedy przez zworkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 SiemaMoże ktoś pomoże. Temat stary jak świat ale Suzi 1000 k7 nie pali. Na pycha zapali Wszystko działa jak powinno, kontroli, aku, pompa się zalacza, przekaźnik też i bezpiecznik na nim też. Wszytsko się odbywa jak przy normalnym odpaleniu ale rozrusznik nie kręci. Ktoś pomoże? Wydaje mi się że mogło coś zasniedziec albo coś zalać może? Umylem moto na myjni wróciłem do domu i po 4h jak go wyczyściłem już nie odpalił. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroon77 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Sprawdź czujnik sprzęgła może zalałeś albo wyskoczył przewod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 No spróbuje jak wrócę do domu...Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Chcesz powiedzieć że w ogóle nie kręci? Jeśli tak to sprawdziłbym przekaźnik rozrusznika. Wystarczy zewrzeć oba terminale kluczem płaskim, jeśli rozrusznik zakręci to przekaźnik do wymiany. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Już to robiłem przekaznik jest git Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ale zakrecil rozrusznik polaczony na krotko? Klemy baterii porzadnie scisniete?, Sprawdzales napiecie baterii z wlaczonymi swiatlami przy zgaszonym silniku - musi byc minimum 12.3V? Jak wszystko OK a rozrusznik nie kreci to on jest do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Moto pali po zawarciu przekaznika, trza szukać między nim albo guzikiem albo jakiś czujnik może stopkiWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Chcesz powiedzieć że w ogóle nie kręci? Jeśli tak to sprawdziłbym przekaźnik rozrusznika. Wystarczy zewrzeć oba terminale kluczem płaskim, jeśli rozrusznik zakręci to przekaźnik do wymiany.Jak zakręci to chyba dobry nie do wymiany? Zakładałem nowy i tak nie kręcił Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nie dobry bo nie zamyka obwodu, dopiero jak przyłożysz klucz to prąd płynie dalej. Podejrzewam że zakładałeś drugi używany przekaźnik więc też mógł być walnięty. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Stary nowy jest...chyba wiem co zakładałemWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Po myjni przekaźnik raczej się nie uszkodził 🙂 Raczej cos w ścieżce obwodu zezwolenia na jego sterowanie. Także niestety schemat w ręce i rozpinać po kolei wtyczki i szukać gdzie nie ma przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi