KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja już dałem sobie spokój 330 KM i 462 Nm wystarczy ......... i tak mi mieli koła nawet na trójce ...... ale za to pięknie strzela na odcince :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dużo niuta jak na ośke. No i po zabiegu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Cyferki ładne ale coś go dusi od 4800 obr. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Na jakim paliwie robione pomiary? Airtec? ..... hmmmmm Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Cyferki ładne ale coś go dusi od 4800 obr. Wariat nie samochód. Kończy się wydajność turbosprężarki ale uwierz, na drodze tego nie czuć. Ciąg jest olbrzymi. Zmienili soft w skrzyni?Tak. Na jakim paliwie robione pomiary? Airtec? ..... hmmmmm98 oct. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 98 oct. jaka? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Verva ale jakie to ma znaczenie? seria Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No ma, ma :D Zrób pomiar na Shell V-Power 100 i zobaczysz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 No ma, ma :D Zrób pomiar na Shell V-Power 100 i zobaczyszV- power ma 100 octan a nie 98. Poza tym bez sensu stroić samochód paliwem, którego jest mało na stacjach. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Mało? ....... ciekawe :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 8% rynku. Z czego na połowie pewnie jest v-power. Najbliższą mam w Radomiu 60 km. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie no loooz, po prostu Ja się posługuje kartą Euroshell, tylko że też honorują na Lotosach. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Cieszę się, że sportowe katy nie podgłośniły wydechu. Jest super. Taki fajny sleeper wyszedł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja nie mam Kata ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Bimbak jak u Ciebie sytuacja bo ja już przygotowany n Poznań. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi