KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ty się nie liczysz, za dużo nadlubałeś.Czy DS2500 nadają się na ulicę? Oczywiście, u mnie to chyba seria :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Bull Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ja taka zabawkę zapodałem... 420ps robi robotę i dobrze do harleya mi pasuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 zapodaj film z utylizacji ogumienia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Bull Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 zapodaj film z utylizacji ogumienia :biggrin:Nie mam takich... dopiero pierwsze testy robię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A jak to w zakrętach sie zachowuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Bull Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wybitnie niespokojnie... to auto pokazało mi, ze marny ze mnie kierowca i mam spory respekt. Po nowym roku jadę do Tomka Czopika by mnie nauczył wykorzystywać moc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Generalnie kręcioła z jedną krótką prostą w połowie łamaną.ładnie bucy motór :lalag: Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wybitnie niespokojnie... to auto pokazało mi, ze marny ze mnie kierowca i mam spory respekt. Po nowym roku jadę do Tomka Czopika by mnie nauczył wykorzystywać moc Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNiech moc będzie z tobą. [luknij czasem na mojego avatara]. Strasznie marnej jakości jest wnętrze.Jak to u amerykańców. Nie narzekaj, często bywa gorzej. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Bull Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jak tu nie narzekać jak kładziesz pół bańki za Corvette i wnętrze po roku jak szmata.Zawsze możesz wydać swoje pół bańki na coś innego - wszak nie ma przymusu zakupu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tak, bo to nie wyczynowy klocek.Ale nie ma już homologacji drogowej. ładnie bucy motór :lalag: To chyba pierwszy mój samochód w którym przyciszam radio, jak mam otwarte wydechy. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Chodzi o skuteczność na zimno a nie kwestie prawne. Brak homologacji może się bierze z tego właśnie problemu. Aczkolwiek kilka już osób poleca właśnie ten klocek. CL jest zajebisty ale piszczy jak laska z żabą w majtkach. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mi tam Mustangi się zawsze podobały, ostatnio coraz bardziej bo słyszałem że już w zakrętach można jeździć ..... ale ........ no właśnie, podobno nie do końca jest bezpiecznie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Bull Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ależ da się... świetnie skręca, hamuje.... ale jak masz ponad 400km to trochę wyobraźni też trzeba mieć... zwłaszcza w trybie ograniczonej kontroli trakcji. Tak czy siak ja polecam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Brzydki dobór koloru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Auto w którym jeździł Michael Jackson.https://www.motorgt.com/for-sale/ferrari/testarossa-convertible/1986/ZFFSA17A7G0065417fajnie że auto sportowe, mogło kiedyś jeździć na takich kołach, teraz ta moda +20'' zupełnie do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi