KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mieszcze sie spokojnie, Harpagan alktualnie ma ponad 300 KM :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Chipowałeś?Potrzebuję namiary do jakiegoś dobrego tunera. Szwagier chce program do tdi. Podkreślam, że dobrego tunera ;)Słyszałem o Rperformace na ul. Mineralnej w Wawie, ale nie idzie sie tam dodzwonić. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Żaden chip, po prostu program wgrany :D Pisz do Kiviego, www.kiviracing.pl Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dokładnie, o program chodzi, a nie o chipa ;)Kivi z forum naszego? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 tak Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jesli to wszystko prawda to i tak dosc wysoka cena za 16 letnie auto ze sporym przebiegiem.Niestety silnik turbo WRX nijak sie ma do silnika STI turbo, jeszcze wieksza roznica jesli chodzi o skrzynie biegow.Trzeba sie liczyc zarowno z robieniem uszczelek pod glowica jak z jakas awaria skrzyni.To jest zreszta jak mysle powod sprzedazy samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie podoba mi się, że fotki oczojebnie podkolorował, ale do końca bym nie odrzucał tej oferty.Przebieg jest zupełnie normalny jak na rocznik.Znam Forka Turbo z przebiegiem 360 tyś i skrzynia, silnik dalej żyją. Dużo zależy od sposobu eksploatacji.Tu jeden właściciel przez tyle lat dobrze wróży. STI wiadomo dużo lepszy, ale też na innym poziomie cenowym. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Co myślicie warto?https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-impreza-wrx-220km-sti-polski-salon-serwis-aso-bardzo-doinwestowana-ideal-ID6yGRJ1.htmlDrogo w ch*j. Mój chłopak kupił ten sam rocznik z mniejszym przebiegiem za 21 800 i też była igiełka w dziewiczym stanie, tyle że cała seryjna. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Nie polecam.Natomiast polecam Kreator Mocy. Co myślicie warto?https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-impreza-wrx-220km-sti-polski-salon-serwis-aso-bardzo-doinwestowana-ideal-ID6yGRJ1.html No właśnie poczytałem trochę o tym R-performance i zdania podzielone.Ten model STI jest chyba najbrzydszy, ale nie dla wyglądu kupuję się imprezę ;)Jeśli zgodne wszystko z opisem to pewnie warta uwagi. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 No nie wiem, u nas WRXy z 2002 r rozprzedaja ludzie na czesci albo chodza po 3 - 5 tysi ( te naprawde zadbane i bez rdzy ).A tu jest $ 9 tysi CAD z naprawianym nadwoziem.Sadze ze przebieg prawdziwy i wszystko jest OK tylko w zwiazku z przebiegiem na rozne rzeczy trzeba sie przygotowac wiec powinno byc taniej. http://www.kijiji.ca/v-cars-trucks/markham-york-region/2002-subaru-wrx-sedan/1229709946?enableSearchNavigationFlag=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Drogo w ch*j. Mój chłopak kupił ten sam rocznik z mniejszym przebiegiem za 21 800 i też była igiełka w dziewiczym stanie, tyle że cała seryjna. Jak znajdziesz drugiego takiego w tej cenie, BEZWYPADKOWEGO, to daj znać. W godzinę będę z kasą i kartonem rudej pod pachą. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ten model STI jest chyba najbrzydszy, ale nie dla wyglądu kupuję się imprezę ;)A moim zdaniem jest najładniejszy. No i fakt - imprezę kupuje się do jazdy a nie do lansu. Jak znajdziesz drugiego takiego w tej cenie, BEZWYPADKOWEGO, to daj znać. W godzinę będę z kasą i kartonem rudej pod pachą.Będę pamiętał. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Nie lubię takich sprzedających, którzy nie pozwalają zweryfikować stanu faktycznego z bajeczką z ogłoszenia. ZIGGI, mi najbardziej podoba się blob, a później hawk. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez HARPAGAN Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ZIGGI, mi najbardziej podoba się blob, a później hawk.No i co ja Ci poradzę? :) Ja lubię bug-a. Może dlatego że jest pierwszy w tej bryle nadwozia, może dlatego że pierwszy w wersji STI, a może dlatego że szwagier kupił takiego nówkę z salonu i to był pierwszy którym miałem okazję zrobić sporo kilometrów. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A sprzedawca nie ma chęci na sprawdzanie w jakimś warsztacie. Także lipa trochę.Sprzedawca użył słowa klucza dla "konesera", nie ma jeżdzić tylko stać więc po co jakieś warsztaty. Pewnie przez telefon było: "promocja zimowa, na wiosnę będzie drożej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi