JaguarMTX80 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam w wakacje kupiłem mtx 80 (1 moto) i po tygodniu go zatarłem no i do tej pory go nie naprawiłem bo nie miałem czasu. No i teraz nie wiem czy naprawiać czy nie bo z częściami to troche lipa tłoki po 60-100zł itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 ja bym wyjebal na zlom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Np. CRF250 też byś wyjebał na złom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Chyba w temacie jest mowa o mtx 80 także po co wyjazd z crf 250 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tłoki po 100 zł to prawie darmo. Naprawiaj tylko porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja bym nie robił mi się nie opłaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) ?Ja bym nie robił mi się nie opłaca . niby czemu? Edytowane 30 Grudnia 2016 przez JaguarMTX80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Co za głupie pytanie Rób jak uważasz, a nie zgadywanki dajesz. W stanie niejeżdżącym warte to jest tyle ile na złomie za niego dadzą, więc wychodzi, że zrobić warto. Z drugiej strony może Twój czas jest tak cenny, że lepiej faktycznie komuś za darmo to oddać niż bawić się w naprawy. Sam zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Co za głupie pytanie Rób jak uważasz, a nie zgadywanki dajesz. W stanie niejeżdżącym warte to jest tyle ile na złomie za niego dadzą, więc wychodzi, że zrobić warto. Z drugiej strony może Twój czas jest tak cenny, że lepiej faktycznie komuś za darmo to oddać niż bawić się w naprawy. Sam zdecyduj Zdecydowałem i naprawiam ale potrzebuje nowy wydech ale nie wiem z czego będzie pasował :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Na pewno z MTX 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 dyfuzor od cr 80 i końcówka hand made lub z nierdzewki będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 średnio co cr jest wyżej strojona i inna ch-ka serio taak ciężko wydech od mtx- kupić ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaguarMTX80 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Niestety szukam nawet napisałem do paru osób ale jeszcze nie od pisały a dyfek od cr80 miał taki kolo na Facebooku ma funpage Honda MTX80 by Palucho i fajnie mu chodziło moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbreath Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W 2t nie ma co kombinować z wydechem i kup oryginał a będzie dobrze, to popularne maszyny wiec powinieneś znaleść używany w dobrym stanie. Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi