Mafia Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Coraz więcej ogłoszeń na Allegro, w Świecie Motocykli i w innych gazetach brzmi: "Poszukuję sponsora, który zakupi mi motor marki ......., w zamian będę reklamował firmę naklejkami umieszczonymi na motorze." Moim zdaniem ludzie się strasznie poniżają pisząc takie rzeczy. I nie piszcie, że nie każdego stać na motor. Ja sam całe wakacje przepracowałem, żeby zarobić na nowe moto i nikogo nie mam zamiaru prosić o "sponsoring". Obecnie jeżdzę na simsonie i na niego też sam zapracowałem. Dla chcącego nic trudnego, więc się nie poniżajcie i nie piszcie takich głupot, ludzie. Co o tym sądzicie?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Jeżeli chodzi Ci o to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=30734227to to jest kompletna pomyłka. Co mu z motocykla którego nie bedzie w stanie utrzymać, a jeżeli chce poważnie jeździć to musi sie liczyć z wydatkami min 1tys zł miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 jezeli juz pomysl ze sponsoringiem jakimkowiek to bym dal pomysl zeby np. na istniejacym juz motocyklu udostepnic powierzchnie na jakies tam reklamy za okreslone pieniadze , rzecz jasna niewielkie pieniadze i wtedy moze moze moze byc sie ktokolwiek na to skusil. a z takimi ogloszeniami to se jedynie na allegro moga rachunki ponabijac i zamiast do przodu ,beda do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Nie stać ich na moto a jak będzie z benzyną :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 To jest jeden wielki smiech, chcialbym na zywo zobaczyc palanta ktory to napisal 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 ja tam jestem bardzo ciekaw czy ktokolwiek znalazł takiego sponsora :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30813793 PROSZE O ZAKUPIENIE DLA MNIE MOTOROWERU YAMAHA DT50 MOZE BYC UZYWANY PO 2000 R K*rwa, koleś jescze ma wymagania. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 ja tam jestem bardzo ciekaw czy ktokolwiek znalazł takiego sponsora watpie :lol: te ogloszenia o sposoringu to poprostu smiechu warte :lol: :lol: i taki pomysl jest nie relany :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 juz myslałem ze przynajmniej ludzie mają swoją godność,ale to co widze pszechodzi wszelkie granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 W sumie np za kwote 30 zł miesiecznie zgodził bym sie bkleić swój moto jakimis naklejkami ale raczej typu olei i takie tam zeby wygladał jak moto GP :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 A gdyby ci dawali 300 zł miesięcznie to obkleiłbyś moto naklejkami najbliższego sklepu mięsnego :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 hehe no pewnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 heh bylem swiadkiem tego jak pojawilo sie takie pierwsze ogloszenie na allegro(chcem simsona kupic i sprawdzam motorowery co poł godziny :lol: )ok mysle ma gośc pomysl, tylko raczej nikt się na to nie skusipatrzę za 2 dni na motorowery a tam już z 7-8 takich ogłoszeń:|jedyne co mnie dziwi że takie aukcje szybko znikają np już po 3 dniach a wystawiona na 10no chyba nikt jeszcze nie znalazł "sponsora" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 W każdym razie, dla własnego spokoju, takich ogłoszeń na tym forum nie publikujcie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 gdyby ci dawali 300 zł miesięcznie to obkleiłbyś moto naklejkami najbliższego sklepu mięsnego ZA 300 zł to mógł bym nawet obkeic reklamami "wywozów szamba" tylko bym kupił sobie np komarka zarejestrował nakleił to na niego a nastepnie schował go do piwnicy a jeździł swoja Yamaha :( :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi