Limo Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 I chyba na tym najlepiej zakończyć :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie wiem o co chodzi koledze. Patrzyłem na wykresy i widać różnic W mocy przy tych 3 4 tyś obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Myślę że to nie ma większego znaczenia. Masz swoją wizję i najlepiej zrobisz jak ją zrealizujesz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Z1000, żeby nie było, że wybrałem fałki. Tutaj endurasy: http://www.southbayriders.com/forums/attachments/463733/ Edytowane 13 Lutego 2017 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A ten quad to Co? Zapomniałem załącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ten quad ma wąski zakres użytecznych obrotów, od 3.5 do 6k obr. Pewnie trzeba non-stop mielić biegami. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 O to chodzi w terenowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Chyba że zapomnisz zredukowac i Ci zgaśnie ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Bier tego jak się boisz że ci zgaśnie pod górę :) http://allegro.pl/silnik-kubota-d905-3-cylindrowy-i6710992211.html Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Wyciągnąłeś akurat quada o mocno niestandardowej pojemności. No to masz szosowe odpowiedniki: Przy 4 tys. to mają więcej mocy niż ten raptor ma maksymalnej:) A b-king i v-max to momentu ma już praktycznie od wolnych obrotów więcej niż raptor przy 6000obr. Edytowane 13 Lutego 2017 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tylko po co mi 150 koni skoro do wyciągnięcia tego 230 kg quada i mnie 100 czyli ok 330 kg wystarczy 60-5? Tylko czemu pojemność nie standardowa skoro tyle potrzeba żeby wyjechać pod te górki 20 metrów... Więcej nie trzeba Te quady 250-350 cc nie wyjadą pod te górki. Temu powstała yamaha raptor 700 posiadająca 48 koni wyjeżdżająca pod te górki. Produkują przez 11 lat tylko zmienili cos i ma teraz 52 konie. Czemu nie powstała mocniejsza? Bo więcej nie trzeba Blokował ktoś moto na a2? Bo quada trzeba zablokować do 15 kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Będzie coś jeszcze do moich potrzeb dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ile mocy wykorzysta w terenie cross? Bo quad 52 przy masie 200 kg Ale ma większe opory powietrza itd więc cross trochę mniej je potrzebuje. Nie mówimy tu o jakieś mocy rzędu 100 km której nie będę mógł wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi