piter 1600 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 I właśnie taki powinien być w Elektrze od 2005 roku. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam.Może ktoś z szanownych użytkowników posiada instrukcję obsługi radia w HD Electra 2005r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 i się .....popsuło wymieniłem wszystkie oleje ,filtry ,świece wkładam akumulator i dupa immobilizer nie chce odblokować kluczyka przeczytałem całe forum w tym temacie jutro będę się bawił w przyciskanie i kody ktoś ma jakieś nowe doświadczenia i porady bo posty dość stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BubRb Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Świeci tylko kontrolka "klucz"...czy całe moto nie chce się elektrycznie uzbroić ? Cytuj Nie jedź szybciej, niż lata Twój Anioł Stróż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Moto swieci. Radio gra pompa zaciąga jak dam na on włącza sie alarm zapala kontrolka klucza i nie idzie zapalic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dziś się bawiłem w kody jak na filmikach jak dam on i szybko wcisnę oba naraz kierunkowskazy to idzie wpisywać cyfry różne kombinacje sprawdzałem i nic Drugi filmik pokazuje żeby on-off on-off on 3razy lewy raz prawy i u mnie nic się nie dzieje ma ktoś jeszcze pomysła ten drugi filmik jest chyba do zmiany pinu ale moto chyba musi być na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 DZIAŁA wczoraj przeczyściłem wszystkie styki immobilizera i nic dzisiaj znalazłem jeszcze filmik że koło bezpieczników jest z tego co zrozumiałem sterownik syreny i to było to widzi pestkę odblokowuje się zapala jeszcze muszę znaleźć jak zmienić kod bo on-off on-off on 3razy lewy kierunkowskaz 1 prawy nie działa słyszałem że niektórzy w electrze przełączają na accesory Zmieniał ktoś kod pin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam.Może ktoś z szanownych użytkowników posiada instrukcję obsługi radia w HD Electra 2005r?https://ownersmanuals2.com/harley-davidson/electra-glide-ultra-classic-efi-2005-owner-s-manual-6642461 strona. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasylo Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Witam od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem ELI 2003 chciał bym zasięgnąć wiedzy szanownych forumowiczów co leja do swych pan . Chodzi o oleje ,Rev Tech , moto factory a możne amsoli ? jakas ksiazka serwisowa przy okazji bo w kokpicie nie zorientowany jestem jeszcze :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 19 Lutego 2017 przez wasylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Też to przerabiałem, co kierowca to inne zdanie ja wlałem do silnika półsyntetyk BelRay 20w50 do skrzyni RevTech 80w90 do sprzęgła też RevTech Primarypanowie jakie parametry ma ten akumulator 66010-97C electra glide ultra classic 2008r 1584c Edytowane 19 Lutego 2017 przez kolba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Też to przerabiałem, co kierowca to inne zdanie ja wlałem do silnika półsyntetyk BelRay 20w50 do skrzyni RevTech 80w90 do sprzęgła też RevTech Primary panowie jakie parametry ma ten akumulator 66010-97C electra glide ultra classic 2008r 1584cNie wiem czy uzyskasz takie informacje. Pytałem w jednym z salonów jaki mam kupić akumulator i nie umieli mi odpowiedzieć, napisałem też na profilu FB HD jakie ma parametry akumulator i nie umieli mi odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jeśli znasz numer katalogowy to szukajka mówi : Motocykl Harley Davidson 66010-97C Akumulator 12V 28Ah znamionowa @ 405 CCA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolba Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 no właśnie a ja znalazłem 12V 30Ah 385CCA i być tu mądry i pisz wiersze nigdzie HD nie podaje parametrów w manuałach jest podane 28 Ah i 270 CCA za mały prąd rozruchu Elektrownia może nie ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 To u mnie przy EVO jest 30Ah i 380 CCA, a pojemność i sprężanie mniejsze. Więc celował bym w ten o większej wydajności rozruchowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasylo Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie wiem czy uzyskasz takie informacje. Pytałem w jednym z salonów jaki mam kupić akumulator i nie umieli mi odpowiedzieć, napisałem też na profilu FB HD jakie ma parametry akumulator i nie umieli mi odpowiedzieć. http://www.performanceoilsltd.co.uk/harley_motorcycles.html Z tej tabeli wynika ze do EVO I TC jeden olej silnikowy rekomendują i do skrzyni i sprzęgła . Czy jest na sali doktor :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kolego cytujesz mojego posta o akumulatorze a wstawiasz o olejach :) Chyba coś pomieszałeś :) http://www.performanceoilsltd.co.uk/harley_motorcycles.html Z tej tabeli wynika ze do EVO I TC jeden olej silnikowy rekomendują i do skrzyni i sprzęgła . Czy jest na sali doktor :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi