Skocz do zawartości

Nowy nabytek - GS500E

wawrzyn15
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Całkiem ładny ten GS :D Ale żółty byłby ładniejszy :D

Jakbyś chciał linki do manuala Haynesa to daj znać. Mam jednak nadzieję, że ewentualnie nie będziesz musiał z niego często korzystać.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Moje gratulacje, ja mam GS 500 za sobą, ale wspominam moją Suzi bardzo dobrze. Pomomo małej mocy potrafi pokazać pazurki :-).

POzdro, Pawel

jak dla mnie to moc ma calkiem duza tymbardziej ze w poprzednim sprzecie jeszcze dwusuwowym ta moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego

moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego

Eee tam. Gdzies tak między 3-5 tys. jest taka dziura, dławi się, czy dusi. Dopiero od 4-5 tys. zaczyna ciagnąć.

Wiem, bo na początku GS wydawał mi się bardzo fajny, bo jeździłem do 5 tys.

teraz też wydaje mi się bardzo fajny, bo jeżdżę > 5 tys. obrotów!

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego

Eee tam. Gdzies tak między 3-5 tys. jest taka dziura, dławi się, czy dusi. Dopiero od 4-5 tys. zaczyna ciagnąć.

Wiem, bo na początku GS wydawał mi się bardzo fajny, bo jeździłem do 5 tys.

teraz też wydaje mi się bardzo fajny, bo jeżdżę > 5 tys. obrotów!

kazdy tak pisze ze w tym zakresie sie dlawi czy dusi...dziwne bo u mnie tak nie jest...a moze i dobrze:)

Również gratuluję sprzęta.

Też GSa ujeżdżam, tyle, że '04 ;)

Dopiero od niedawna moge przekraczać 8 tys. obrotów, a wczesniej nie mogłem 5 tys. (docieranie) i naprawde to to jeździ w okolicach 7-8 plus/minus 1 tys.

Ale to mój pierwszy sprzęt i uważam, ze jest to całkiem dobry wybór. Dośc łatwy w prowadzeniu. Bez nadmiernej (w stosunku do umiejętności) mocy - więc mniejsza szansa na zostanie dawcą ;) A moim w dwie (nielekkie) osoby mozna lecieć 160. Sam tez zreszta na razie nie jechałem więcej (no może ciut ciut więcej ;) )

Jeszcze raz gratuluję!!

Gładkich asfaltów i tyle powrotów co wyjazdów!!!