Neos Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 piekna maszyna :D gratulacje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 3 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Congratulations fura ful wypas :!: Miłej jazdy na krawedzi życia życze (byle sie niie stoczyc w krawedz) :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Gratuluję!! GS to świetny kompan w podróży, tylko trzeba o niego dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Całkiem ładny ten GS :D Ale żółty byłby ładniejszy :DJakbyś chciał linki do manuala Haynesa to daj znać. Mam jednak nadzieję, że ewentualnie nie będziesz musiał z niego często korzystać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 poszukuje jeszcze tej malej "klapki" na klocki hamulcowe tylne oraz bocznych stelazy pod kufry/sakwy/torby...jesli ktos wie gdzie moglbym to nabyc to prosze o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Moje gratulacje, ja mam GS 500 za sobą, ale wspominam moją Suzi bardzo dobrze. Pomomo małej mocy potrafi pokazać pazurki :-). POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 GRATULUJE SPRZETAGS super maszyna pojezdzilem takim jeden sezon i nie narzekam, przede wszystkim jest w miare lekki i zwrotny i moc ma w miare fajna 8)MILEGO LATANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Moje gratulacje, ja mam GS 500 za sobą, ale wspominam moją Suzi bardzo dobrze. Pomomo małej mocy potrafi pokazać pazurki :-). POzdro, Pawel jak dla mnie to moc ma calkiem duza tymbardziej ze w poprzednim sprzecie jeszcze dwusuwowym ta moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badylarz Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Jako pierwszą maszynę (oprócz NTV 650) mam na oku również GS 500 E. Pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego Eee tam. Gdzies tak między 3-5 tys. jest taka dziura, dławi się, czy dusi. Dopiero od 4-5 tys. zaczyna ciagnąć. Wiem, bo na początku GS wydawał mi się bardzo fajny, bo jeździłem do 5 tys.teraz też wydaje mi się bardzo fajny, bo jeżdżę > 5 tys. obrotów! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekR Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 bocznych stelazy pod kufry/sakwy/torby...jesli ktos wie gdzie moglbym to nabyc to prosze o info... w Łodzi za 2 sakwy po 15litrów nie wymagających stelaża dałem 240zł Cytuj http://https://picasaweb.google.com/marekrajsz/20050715Polnoc# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 8 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 moc byla tylko w gornym zakresie obrotow..a tu jest co innego Eee tam. Gdzies tak między 3-5 tys. jest taka dziura, dławi się, czy dusi. Dopiero od 4-5 tys. zaczyna ciagnąć. Wiem, bo na początku GS wydawał mi się bardzo fajny, bo jeździłem do 5 tys.teraz też wydaje mi się bardzo fajny, bo jeżdżę > 5 tys. obrotów! kazdy tak pisze ze w tym zakresie sie dlawi czy dusi...dziwne bo u mnie tak nie jest...a moze i dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 gratulacje - fajnie ze tez zmieniles maszynke oby ci sluzyla jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Również gratuluję sprzęta.Też GSa ujeżdżam, tyle, że '04 ;)Dopiero od niedawna moge przekraczać 8 tys. obrotów, a wczesniej nie mogłem 5 tys. (docieranie) i naprawde to to jeździ w okolicach 7-8 plus/minus 1 tys.Ale to mój pierwszy sprzęt i uważam, ze jest to całkiem dobry wybór. Dośc łatwy w prowadzeniu. Bez nadmiernej (w stosunku do umiejętności) mocy - więc mniejsza szansa na zostanie dawcą ;) A moim w dwie (nielekkie) osoby mozna lecieć 160. Sam tez zreszta na razie nie jechałem więcej (no może ciut ciut więcej ;) )Jeszcze raz gratuluję!!Gładkich asfaltów i tyle powrotów co wyjazdów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 9 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 tutaj moze obejzec fotki mojego motocykla: http://bikepics.com/members/wawrzyn15/92gs500/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi