slawencjusz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam. Piszę ten temat w sprawie kupna motorku. Nie będę niepotrzebnie pisał. Chciałbym coś do lasu, piachu. Fundusz to 300-350 złotych. Może być jakiś stary romet itd. PS. Mam skuter ale rzadko nim jeszcze.Ps Waga: 70kgWzrost: 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ty sie chcesz romkiem w piach ladowac? ;) hmmmmmmmmm ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ty sie chcesz romkiem w piach ladowac? ;) hmmmmmmmmm ;) No co, ja tam za młodu latałem motoryną po piachach i to takich konkretnych :P Pomijam, że za 3 stówki to teraz chyba dobrej motorynki się nie wyrwie. No i wytrzymałość motoryny względem tych chińskich "crossów" jest sporo lepsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 No co, ja tam za młodu latałem motoryną po piachach i to takich konkretnych :P Pomijam, że za 3 stówki to teraz chyba dobrej motorynki się nie wyrwie. No i wytrzymałość motoryny względem tych chińskich "crossów" jest sporo lepsza :DMalutki, nie podwazam tego, ale czy za mlodu wazyles 70kg ?? ;)A co do chinszczyzny to sie zgadzam, ze dobra jest tylko w WOK-u ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Za 300 zeta ciężko będzie znaleźć coś co się w ogóle nadaje do jazdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 jawkę mustang bez papiera powinien dostać, a po lasach i zimą i latem i w błocie wszędzie się jeździło. Pierwsze moje przygody po za wsk zapisywały się na mojej karcie życia motomana właśnie ja jawce mustang Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jeśli już znajdziesz coś za taką kasę to pomyśl, że taki ,,motorek" trzeba będzie utrzymać, coś dłubnąć po zakupie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi