Limo Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dokładnie, warto zabezpieczyć gwinty! Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Masakra :D Ten temat jest lepszy od najlepszych komedii i powieści "różnych" :D Nie zamykajcie, niech się rozwija :D "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Fajni moderatorzy tu są widzę ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 I każden jeden ma rometa :D Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Bardzo proszę o trochę powagi i wyważone wypowiedzi, bo jak Punkbuster się obrazi, to se sami będziecie Rometa chwalić.A wracając do ostatniego filmu-skąd autor wie, że ten czerwony klawier po prawej się rozpada od używania, jak go nie używa. Bo ja walę w niego już siódmy sezon w bandziorze i działa, bo kluczykiem mi się nie chce kręcić, a kciukiem zawsze lubię sobie po kierze posmyrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Bardzo proszę o trochę powagi i wyważone wypowiedzi, bo jak Punkbuster się obrazi, to se sami będziecie Rometa chwalić. E tam, obiecuje już od kilku stron ale ciągnie wilka do lasu :D Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ten czerwony przycisk w mojej 28 letniej Hondzie się nie rozpadł, natomiast w Romecie może pełnić inną funkcję np. "Self destruction" i wtedy samoistny rozpad jest jak najbardziej zrozumiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 A z takich lużnych przemyśleń-taki Bond to jednak zwykły baran był-zamiast zamiatać w filmie Rometem, to on jakimś niemieckim ścierwem ujeżdżal. Ale podobno reżyser się nie zgodzil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 mówiłem że może sie wyrobić po jakimś czasie od używania. I wtedy może nie odpalić engine. A poza tym , ten przycisk się nazywa wyłącznik awaryjny silnika a nie wyłącznik silnika. Nie używa się go do zwykłego wyłączania silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Po jakim czasie używania może się wyrobić? Oczywiście nie używa się, ale oczywiście nie chodzi tu o zasady, ale o gównolit użyty do produkcji tego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 gównolit nie przejechałby 65 tysięcy kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Panowie, widzę że karmimy trolla który jest wiecznie głodny :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Po jakim czasie używania może się wyrobić? Oczywiście nie używa się, ale oczywiście nie chodzi tu o zasady, ale o gównolit użyty do produkcji tego pojazdu. Obrazaßz uczuciä Punkbustea gównolit nie przejechałby 65 tysięcy kilometrów.JAK widac na zaalaczonym obrazku moqze. A co do goowniannego wylacznika, to jezel sie go nie uzywa, q to raczej nie powinien sie zepsuc, chociarz w przypadku chinoli nie wiadomo do k8nca <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 naucz się pisać trollu. Chińczyk jest zajebisty. Ma najlepszy stosunek ceny do jakości . A nie jak w przypadku markowców 30 % ceny to motocykl a pozostałe 70% to cena znaczka na baczku ;* . I potem wychodzą absurdalne ceny jak 19tyś. zł za 125tke . Ja w życiu bym nie wydał więcej niż 10 tyś. na motocykl. Nie ważne jakiej pojemności. h*j mnie obchodzi że lepsza jakość. Ale jak widzę 3 krotną przebitkę ceny między takim k 125 a ybr 125 , oba produkowane w chinach. Ybr produkowana w tej samej fabryce co junak rs 125, to coś nie halo. s*am na to że ybr ma lepszą jakość. Taki prosty motocykl nie jest warty ponad 10 koła . Chyba że produkował by sam benzynę, robił kawę i piwo. To wtedy tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 A w Ameryce murzynów biją... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi