Qadrat Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Rozglądam się teraz za ubezpieczeniem, za samo OC powiedzieli mi 900 zł, OC+AC za 1980 zł. Chyba sporo, czy tylko mi się tak wydaje? Nie wiem jak ze zniżkami stoisz, ja przed chwilą zrobiłem kalkulację na siebie (pełne zniżki i brak jakiejkolwiek zwyżki) to za samo OC wyszło mi 420 zł w Liberty. AC nigdy nie miałem więc nie liczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Rozglądam się teraz za ubezpieczeniem, za samo OC powiedzieli mi 900 zł, OC+AC za 1980 zł. Chyba sporo, czy tylko mi się tak wydaje?Chyba kogoś popierdoliło .No chyba że prawko masz od wczoraj .AC - nie wnikam , zalezy od wartości pojazdu . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Prawko mam od 12 lat, wszystkie zniżki i bezszkodowa jazda. Muszę poszperać dokładniej bo ktoś tu chce kogoś wydymać ewidentnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Niestety nikt nikogo nie chce wydymać! KNF zmusił towarzystwa to sporych podwyżek cen ubezpieczeń komunikacyjnych i taniej już nie będzie. Pakiet z AC wyszedł Ci całkiem przyzwoicie biorąc pod uwagę wartość auta (chociaż nie wiem w jakim wariancie to AC).W poszukiwaniach "taniości" zalecam dalece posuniętą ostrożność, bo o zakresie polisy i "oszczędności" najczęściej klienci dowiadują się w momencie likwidacji szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Niestety nikt nikogo nie chce wydymać! KNF zmusił towarzystwa to sporych podwyżek cen ubezpieczeń komunikacyjnych i taniej już nie będzie. No ale bez jaj, nie aż tak, że 900 zł za samo OC. Tyle to mi nie wychodzi nawet w najdroższych TU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Niestety nikt nikogo nie chce wydymać! KNF zmusił towarzystwa to sporych podwyżek cen ubezpieczeń komunikacyjnych i taniej już nie będzie. Pakiet z AC wyszedł Ci całkiem przyzwoicie biorąc pod uwagę wartość auta (chociaż nie wiem w jakim wariancie to AC).W poszukiwaniach "taniości" zalecam dalece posuniętą ostrożność, bo o zakresie polisy i "oszczędności" najczęściej klienci dowiadują się w momencie likwidacji szkody.Z 330zł na 380zł za P308 1,6hdi Prawko mam od 12 lat, wszystkie zniżki i bezszkodowa jazda. Muszę poszperać dokładniej bo ktoś tu chce kogoś wydymać ewidentnie.To raczej sztuczka mająca skłonić Cie do zakupu całego pakietu . Jest jeden myk - częśc stanowiąca AC zazwyczaj odpowiada określonej wartości pojazdu , jeśli w umowie wartość będzie niska to do dupy z takim pakietem . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wartość zazwyczaj wylicza eurotax, rzadziej info expert... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A czy w Toyocie Avensis po złożeniu siedzeń uzyskujemy płaską podłogę? Płaską jak stół, do spania.Ewentualnie po wyjęciu zagłówków, podniesieniu tylnej kanapy i połozeniu oparć (jesli tak się da w Avensisie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) DziekujęA czy ktoś dysponuje zdjęciem? Byłbym bardzo wdzięczny.Jestem też ciekaw jaka długość bo nie wiem czy się zmieszczę. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Super, takiej informacji właśnie mi było trzeba. Ale dla pewności, mówimy o Toyocie Avensis II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wybór padł na Proamę, OC + AC za 1759 zł, AC do wartości pojazdu 27 tys.zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jakieś 6,5% wartości pojazdu za pakiet, to niezła oferta. Pytanie jakie masz zniżki. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mam pełne zniżki. A zgadało się w piątek, że gość który kopie piłkę z nami pracuje w domu ubezpieczeniowym i tak mi to wyliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jakieś 6,5% wartości pojazdu za pakiet, to niezła oferta. Pytanie jakie masz zniżki. Pozdr.F. Pytanie, jaki ma pakiet? Pakiet pakietowi nie równy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dumał nie dumał carem nie będę, wziąłem na rok a potem poszukam dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi