Tazzman Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Cześć, na prośbę znajomego wklejam ciekawą ofertę dla zainteresowanych, duży dystrybutor części do samochodów i motocykli szuka product managera/handlowaca. Zakres obowiązków:1. dbanie o podległe marki2. analizy sprzedaży3. analizy zakupów4. kontakt z dostawcami 5. kontakt z klientami6. Odpowiedzialność za rentowność podlełych marek Wymagania:1. bardzo dobra znajomość języka angielskiego (inne języki mile widziane)2. bardzo dobra znajomość excel, 3. podstawowa znajomość ERP, WMS4. analityczne myślenie5. komunikatywność6. wielozadaniowość Oferowane:1. atrakcyjne wynagrodzenie2. narzędzia (laptop, telefo)3. samochód służbowy do celów służbowych4. praca bardzo rozwojowa5. praca w międzynarodowym środowisku6. 70% praca biurowa, 30% praca w terenie Nie podaję nazwy firmy, ale firma mocno działa w branży motocyklowej/samochodowej.Lokalizacja Tychy/Pszczyna/BielskoProszę o przesłanie CV na adres mailowy [email protected] Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 :offtopic: Zawsze lubię ten zapis: "atrakcyjne wynagrodzenie" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Samochód służbowy do celów służbowych. Czy to zwiększa atrakcyjność pracy? To narzędzie wykonywanego zawodu, jak wnioskuję z ogłoszenia.Co mi po służbowym pojeździe, jak mogę go wykorzystać tylko w czasie pracy. Czekam na ogłoszenia dla kierowców autobusów: służbowy autobus w godzinach pracy. No kuźwa....wywalcie ten punkt, bo wychodzi bezsensownie. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 :offtopic: Zawsze lubię ten zapis: "atrakcyjne wynagrodzenie" :biggrin:Kiedyś obwozili w klatkach ludzi niepełnosprawnych, z karłowatością itp. I to była atrakcja. Teraz dożyliśmy czasów atrakcyjnych wynagrodzeń. Czyli jak w danym miesiącu jest, to masz atrakcje, jak nie to nie. :sad: Smutne w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) He he, widzę, że nie tylko na mnie głoszenie zrobiło wrażenie :biggrin:Uwielbiam taki bełkot. Zero konkretów ale wyślij CV. "Nie podaję nazwy firmy..." no pewnie, taka zajebista firma, że nazwy nie trzeba podawać :banghead:No i wynagrodzenie prowizyjne nazwane "atrakcyjnym"... No to zależy od stawki i uwarunkowań rynku... Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikon Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 I z lupą trzeba szukać ogłoszeń gdzie podane są stawki startowe. Fajne są jeszcze ogłoszenia z dopiskiem. "Na wiadomości z pytaniem o wysokość wypłaty oraz ile i za co można zarobić, nie odpisuje. Pensje będą zależne od wykonanej pracy" I jak to potem interpretować? Zazwyczaj węsze podstęp, jak w tych jednodniowych prezesach spółek. Oto przykład: http://olx.pl/oferta/prezes-zarzadu-500-pln-za-jeden-dzien-pracy-w-mc-CID4-IDdJg2h.html#5717b6412f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 I z lupą trzeba szukać ogłoszeń gdzie podane są stawki startowe. Fajne są jeszcze ogłoszenia z dopiskiem. "Na wiadomości z pytaniem o wysokość wypłaty oraz ile i za co można zarobić, nie odpisuje. Pensje będą zależne od wykonanej pracy" I jak to potem interpretować? Zazwyczaj węsze podstęp, jak w tych jednodniowych prezesach spółek. Oto przykład: http://olx.pl/oferta/prezes-zarzadu-500-pln-za-jeden-dzien-pracy-w-mc-CID4-IDdJg2h.html#5717b6412fW ogłoszeniach nigdy już nie podają stawek. Na stanowiska jak moje jest najmniej 20 chętnych na miejsce, jedziesz 3 razy na drugi koniec Polski, spinasz się, bierzesz urlop w pracy, przechodzisz do ostatniego etapu rozmowy i się dowiadujesz że będziesz zarabiać powiedzmy, 1/3 mniej niż do tej pory.To dopiero chore jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikon Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mój jedyny dochód to narazie to co na czarno sobie przyrobie i co Tacie w firmie pomoge, w sumie wychodzi tego trochę. Ale jakąś prace na czysto po maturze też trzeba znaleźc. O konkurencje się za bardzo nie martwie, tylko zastanawiam się czy podołam wymogom jak znajde sie w firmie. Jeżeli będzie dobre szkolenie na początek to dam rade wszystko zrobić ale jeżeli o czymś mi nie powiedzą, co jak zrobić a mam coś pierwszy raz w rękach to mogę się zgubić. Najwyżej mnie kopnie roz a porządnie. Uprawnienia do 1kV już mom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Mój jedyny dochód to narazie to co na czarno sobie przyrobie i co Tacie w firmie pomoge, w sumie wychodzi tego trochę. Ale jakąś prace na czysto po maturze też trzeba znaleźc. O konkurencje się za bardzo nie martwie, tylko zastanawiam się czy podołam wymogom jak znajde sie w firmie. Jeżeli będzie dobre szkolenie na początek to dam rade wszystko zrobić ale jeżeli o czymś mi nie powiedzą, co jak zrobić a mam coś pierwszy raz w rękach to mogę się zgubić. Najwyżej mnie kopnie roz a porządnie. Uprawnienia do 1kV już mom ;)Nie ma się czym przejmować, ja od tak z bomby poszedłem robić coś innego niż robiłem wcześniej i nawet jak czegoś nie widziałem to i tak mówiłem że wiem kombinując na swój sposób oraz podpytując innych. Nigdy nie mów na starcie że czegoś nie wiesz, improwizacja i dobre wrażenie to podstawa ;) Ps. To jak z randką.. Nawet jak rozmowa nie idzie to przecież nie będziesz siedział z laską w milczeniu, trzeba kombinować :D Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez mort3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 :offtopic: Zawsze lubię ten zapis: "atrakcyjne wynagrodzenie" :biggrin: To jest nic innego jak "1850zł brutto" ubrane w ładne słowa ;) Każda szanująca się firma poda od razu stawkę godzinową lub stałą pensję a jak ktoś chce dać minimalną krajową to kombinuje bo 99% osób od razu oleje takie ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Moja druga połowa poszła pół roku temu na rozmowę - w ogłoszeniu nic nie było napisane odnośnie zarobków, firma znana, duża w branży. Oczywiście podczas rozmowy zostało zadane pytanie na które osoby przeprowadzające usłyszały 1/2 więcej niż zarabiała w poprzedniej firmie netto (nie miała nic do stracenia i poszła na totalnym luzie), została zatrudniona. Już po pierwszej wypłacie okazało się że dostała więcej niż chciała i dowiedziała się że inni kandydaci chcieli pracować ze stawką o 1,5 tyś mniejszą. W niektóych branżach rozrzut zarobkowy jest na tyle duży że chyba nie chcą ryzykować zatrudniając za minimalną a nie chcą z drugiej strony sypnąć za dużo dukatów, sądze że firma w której zaczeła pracować była przygotowana na jeszcze więszką stawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To jest nic innego jak "1850zł brutto" ubrane w ładne słowa ;) Każda szanująca się firma poda od razu stawkę godzinową lub stałą pensję a jak ktoś chce dać minimalną krajową to kombinuje bo 99% osób od razu oleje takie ogłoszenie. No i tu jest cały sęk w tym, skoro kogoś nie stać na zatrudnienie pracownika to niech go nie zatrudnia, a nie szuka murzyna który przyjdzie za grosze i będzie robił za chłopca na posyłki. Ja jakiś czas temu byłem na rozmowie w dużej firmie, stawka godzinowa miała być do bodajże 27zł/h, na rozmowie oczywiście nikt nie umiał mi odpowiedzieć jaka jest normalna średnia którą się zarabia żebym mógł sobie wszystko przekalkulować w głowie czy mi się to opłaca czy nie. No ale cóż.. Jak nie spróbuję to się nie dowiem, pierwszego miesiąca dostałem 18zł/h, drugiego 20zł/h ale byłem tylko tydzień w pracy po czym stwierdziłem że interes do dupy i podziękowaliśmy sobie za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Nigdy nie mów na starcie że czegoś nie wiesz, improwizacja i dobre wrażenie to podstawa ;) można się przejechać :D Ja tak na koparkę poszedłem , paaaaanie jo to nasyp na morzu pod statue wolności sypałem , kobietom staniki rozpinam skarpówką na long reachu i nawet cery nie drasnę , na chwytaku to kanapki z kajzerek sobię robie , rzeczy niemożliwe na poczekaniu , cuda w tydzień liczyłem na stos idiotycznych pytań w stylu czy jak swędzi pańskiego kolegę lewe jajo to zrobi mu pan laskę żeby nie spadała jego wydajność z powodu drapania się po jajku jedną ręka i inne takie co są na rozmowach zawsze i jak odpowiem wszędzie tak i że chciałbym zarabiać 1500 to jutro lekarz pojutrze praca a na robotę trafię to jakoś to będzie , niestety facet był konkretny , wsiedliśmy w jakaś navarę , stoi hitachi na wale przeciwpowodziowym , long reach , skarpówka jak tico na długość , dał mi kluczyki i mówi wie pan o co chodzi ? zbladłem ale próbowałem improwizować niestety odrazu widać było zero preczycji , zero wprawy że pierwszy raz w życiu pracuje takim długim ramieniem , w 15 min zrobiłem to co robi normalny operator w 5 i jeszcze w stanie do poprawki, facet miał cierpliwość grzecznie mi odpowiedzieć -kiepsko to panu idzie niestety nie mogę pana zatrudnić ( ja jakbym był na jego miejscu zajebałbym kopa w dupę takiemu cwaniakowi co traci mój czas i paliwo ) i odwiózł mnie pod bazę a ja spaliłem buraka ze wstydu :D A świat jest mały pracodawcy też spotykają się na golfie czy tam w saunie czy na basenie i gadają o migrujących pracownikach i jeden drugiego potrafi ostrzec że ten to nie ma pojęcia , finalnie może dojść do sytuacji że jednym takim manewrem zepsujesz sobie opcję na dobrą pracę u wszystkich.... u mnie kumpel podobnie umoczył dupę jako mechanik samochodowy -niby skończył jakieś zaoczne technikum ale bez praktyki bez pojęcia ( szkoła typu płacisz masz ) jego wiedza to wymiana świec zapłonowych w maluchu , facet go zatrudnił bo naściemniał że wcześniej był w teamie mechaników kubicy i co to nie on , no i przyjechał jakiś wielowahacz na robotę i stary do niego no to bierzemy się do roboty , pokazał mu narzędzia i rób , kumpel blady , zaczął kombinować w ciemno googlując w telefonie co i jak , finalnie wyleciał z hukiem bo złamał 2 klucze , zniszczył klientowi zawieszenie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A świat jest mały pracodawcy też spotykają się na golfie czy tam w saunie czy na basenie i gadają o migrujących pracownikach i jeden drugiego potrafi ostrzec że ten to nie ma pojęcia , finalnie może dojść do sytuacji że jednym takim manewrem zepsujesz sobie opcję na dobrą pracę u wszystkich.... Myślisz że nie mają co robić tylko dyskutować po pracy o pracy? W dużych firmach to właściciel nawet nie wie kogo zatrudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi