tom7 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam pytanko w sprawie oleju w skrzyni biegów jak go wymienic , czy jest to raki sam olej jaki stosujemy do silnika czy może jesto ten sam olej który jednocześnie smaruje silnik s krzynie . Mój motor to czterosów kawasaki EL 250 z 1995 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Chyba w większości japońskich czterosuwów olej smaruje jednocześnie skrzynie i silnik. Więc o oddzielnej wymianie oleju w skrzyni nie ma mowy. Mozesz dla pewności obejrzeć silnik se wszystkich stron, jeżeli masz tylko jeden korek wlewu i jeden korek spustowy to znaczy, że jest jak napisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam pytanko w sprawie oleju w skrzyni biegów jak go wymienic , czy jest to raki sam olej jaki stosujemy do silnika czy może jesto ten sam olej który jednocześnie smaruje silnik s krzynie . Mój motor to czterosów kawasaki EL 250 z 1995 roku. To ten sam olej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 A suzuki Bandit 600 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 A suzuki Bandit 600 ?? Dokładnie to samo co EL 250. Silnik i skrzynka biegów to ten sam olej. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi