Gwoździu Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 W czasie powrotu z wakacji nawinalem 500km na kola mojej Mzci jednego dnia (Na razie jest to moj rekord) Tylek bolal jak nie powiem co, ale wrazenia z jazdy- odlot. Jechalem z dziewczyna. Motor zaladowany na full. Czlowiek potem nawet przez sen balansuje na zakretach :smile2: Ciekaw jestem jakie wam udawalo sie osiagac dzienne przebiegi na swych 2 suwowych rumakach (chce zobaczyc czy jestem taki twardy jak mi sie wydaje :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 jesteś twardy! szczerze mówiąc jak cholera!gratuluję samozaparcia i dobrego sprzęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakmen Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Gratulacje i witaj w klubie twardodupców.Rok temu na m72 zrobiłem 460 km jednego dnia.Z d..py miałem jesień średniowiecza :( Ale to dopiero była poważna jazda :clap: Nie jakieś tam kręcenie się wkoło garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 no twardo! u mnie skromnie troche ponad 100 bylo by wiecej ale moto zaczelo nawalac i benzyna mi sie skonczyla:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 moj 140km (albo 160 juz nie pamietam) na Mz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja na moim 2T (Jawie ts 350) max jednego dnia zrobilem 310 km. A to byl totalny hardcore... Droge ta zrobilem po kupieniu moto w Kaliszu. Przeciez musiealem jakos wrocic do Wawy. Dodam tylko ze przed tym powrotem ostatni raz siedzialem na moto 5 miechów wczecniej na egzaminie na prawko "A". :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Czolem! Ja to bede mial okolo 250-300, ale dokladnie nie wiem...Sprzet to ETZ 250 :(.Jak pojade nad morze, to bedzie wiecej :twisted:.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mi jak narazie udało sie pokonac najwięcej dystans 250 km ofkors w jednym kawałku podczas wypadu na wakcje do rodzinki, ale dupsko po 150km bolało mnie przeokropnie :clap: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Hej !Moj rekord siega okolo 400. Moze to nie wyczyn ale za to 100 bylo przejechane doslownie na max. Spieszylem sie na dzialke i zamykalem liczniki na trasie (jakies 50 km)Dystans pokonalem godzine. Pozniej odposcilem i juz raczej w normalnych predkosciach. Szczerze mowiac to byl jeden z najpiekniejszych dni w zyciu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mój max to jakieś 30 km. Nieźle nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 noto zeby was zbytnio nie podnosic na duchu to powiem ze ja na jawce 50 mustang zrobiłem 71 km za jednym razem :( pozdr4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mój max to jakieś 30 km niezle niezle :clap: zeszly sezon mialem z takimi przebiegami ze wzg;ledu na awarie w tym duzo napraw inne podejscie i gdyby nie to ze juz do reszty sie na bene slukalem to bym zrobil duzo wiekszy przebieg niz te moje 100 120 km :(ale i tak jest niezle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 U mnnie tez skromnie 50km - po lasach i drogach niepublicznych - niestety brak prawka daje w kosc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 sorry Jawa350 - ale nie wierze - 71 (uuupsss - EDYCJA RULEZZZ!) km na jawce to niewykonalne za jednym razem.... a jeśli wykonalne to .... nie wiem, ale straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 7 Km na pewno wykonalne , tyle robi dookoła osiedla , co do tych 71 Km to prawda - oczywiscie robiłem postoje ( to chyba normalne ) ..zajeło mi to ok 4-5hw dosyc górzystym tereniepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi