żółf Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A co o tym powiecie? Na ścigaczu go chwalą: http://sklep.scigacz.pl/olej-silnikowy-castrol-power-racing-syntetyczny-litr-p-2863.htmlJa latam na motorexie cross powet 2t i jestem bardzo zadowolony, tłoki wyglądają naprawdę elegancko, mało nagaru, a płaszcz nietknięty i tłuściutki:) 1:25 mieszanka to chyba do jakiś modeli, bo na pewno nie do motocykli. Taka RM też spokojnie na 1:50 by latała, ale 1:40 będzie też spoko, najważniejsze żeby nie pluł wydechem bo to znaczy, że za bogato w olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Przestańcie pie**olić głupoty , mieszankę robi się zawsze w takiej proporcji jaką podaje producent motocykla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Przestańcie pie**olić głupoty , mieszankę robi się zawsze w takiej proporcji jaką podaje producent motocykla .Czyli jak do wsk producent nakazuje lać 1:20 luxa to będziesz teraz lał 1:20 syntetyka? Możesz, pewnie, ale ja lałbym 1:40, ciekawe co byłoby lepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 do WSK sysntetyk jest bez sensu :) trzeba lać semi Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Przestańcie pie**olić głupoty , mieszankę robi się zawsze w takiej proporcji jaką podaje producent motocykla . teraz to dowaliłeś jak głuchemu wieże stereo na gwiazdkę :DMoja atc 250 ma podane mixing ratio 1:20 mam takie lać :D ? Ona powstała w 1984 roku wtedy pewnie nie było nawet oleju syntetycznego :D Taka RM też spokojnie na 1:50 by latała, ale 1:40 będzie też spoko, najważniejsze żeby nie pluł wydechem bo to znaczy, że za bogato w olej dokładnie , a motul to na moje służy głównie przedłużaniu penisa, płacisz za przekreklamową markę nie mówiąc że głównie je podrabiają więc szansa trafienia lewizny jest ogromna......... , u mnie kumpel do cr 250 lał to http://sklep.texpert.pl/midland-midland-micro-hd-2-cycle-2t-0-5l,c1053,p5802,pl.htmlza 28 zł masz litr a to pełen syntetyk i spokojnie styknie a nie 60 zł za litr przecież to jakaś masakra .... Ja jedyny motul jaki używam to transoil do skrzyni bo cenę ma normalną a nie z kosmosu i najłatwiej dostać :D Lanie zbyt dużej ilości oleju do 2t ma same minusy dokładnie a już szczególnie pakowanie się w mieszanki typu 1:30 kiedy się nie odwija na ostro bo nie jesteś w stanie wykorzystać mocy to ogromna krzywda dla silnika , zawalasz go nagarem , zapiekasz pierścienie , nadmiar oleju utrudnia odprowadzanie ciepła , dymi , olej kapie z wydechu i zakleja watę w nim ..... Edytowane 13 Lutego 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 za 28 zł masz litr a to pełen syntetyk i spokojnie styknie a nie 60 zł za litr przecież to jakaś masakra .... Z tanich i dobrych olejów to jeszcze polecę od siebie Valvoline SynPower 2T. Pełny syntetyk, litr za 30zł. O podróbkach nie słyszałem, firma u nas raczej nie doceniana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Z tanich i dobrych olejów to jeszcze polecę od siebie Valvoline SynPower 2T. Pełny syntetyk, litr za 30zł. O podróbkach nie słyszałem, firma u nas raczej nie doceniana :)Leję go do diesla :cool: Edytowane 13 Lutego 2016 przez żółf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Leję go do diesla :cool: A ja do benzyny :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) a motul to na moje służy głównie przedłużaniu penisa, płacisz za przekreklamową markę nie mówiąc że głównie je podrabiają więc szansa trafienia lewizny jest ogromna......... Jak się kupuje na allegro albo na olx to nie wątpię że można trafić lewiznę. A co do przedłużania to nie wiem, może komuś to potrzebne może nie, ja tam lałem i leję dalej Motula 300V i nie narzekam. Ps. Nie mówię żeby kupować najdroższe oleje jakie są ale jak ktoś oszczędza na olej do silnika bądź do mieszanki to niech kupi sobie coś innego, bo potem jest coś takiego jak "remont", a tam koszty zazwyczaj są spore i zaczyna się płacz i kombinowanie jak tu zaoszczędzić.. Edytowane 13 Lutego 2016 przez mort3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja do swojej cr'ki leje castrola w proporcjach 1:50 i nie narzeka a jak z..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi