woodysurf Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Szukam uniwersalnego moto z ABS. Czy lepiej kupić Trampka z ostatnich lat produkcji 2011-, czy lepiej nowszą CB500X? Nie miałem okazji jeździć na tym pierwszym. CB500X objeździłem z wypożyczalni i bardzo mi podpasował, dużo bardziej niż NC700/750, którego nie da się pokręcić.Co lepsze?Moto ma być na dojazdy do pracy i weekendowe wycieczki, może raz roku uda się wybrać na tydzień gdzieś dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wypożycz sobie Trampka i porównaj. Nikt Ci nie odpowie na takie pytanie, bo to Ty musisz być ostatecznie zadowolony, a nie ktoś z odpowiadających:) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jedno i drugie (... wnioskując z wyglądu) będzie mieć podobne właściwości trakcyjne a cb500x ładniejszy . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 F800GS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 chcesz się z motocyklem żenić czy potrzebujesz czegoś na sezon/dwa? myślę, że trampek będzie mniej tracił na wartości i łatwiej go będzie w przyszłości sprzedać poza tym to sprawdzona konstrukcja, która dojrzewała przez prawie 30 lat - cb500 jakby nie było wypuścili zupełnie niedawno i osobiście ciężko zaufać mi nowym konstrukcjom F800GS.oczywiście, że motocykl klasę wyżej ale też cena sporo wyższa i nie bądź jak Tadeo, który w każdym temacie poleca Skodę :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 oczywiście, że motocykl klasę wyżej ale też cena sporo wyższai nie bądź jak Tadeo, który w każdym temacie poleca Skodę :P Ale 5 letnią używkę spokojnie się kupi w podobnych pieniądzach jak za Trampka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sankra19 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 kondrad1f ma rację twierdząc, że Trampek to sprawdzona konstrukcja. Znajomy przytachał z Anglii nt700v- ma ten sam silniki- z przebiegiem ponad 125k mil i chodzi b. ładnie. Silnik niemal wieczny. Ale to Ty będziesz jeździł więc jak tylko pogoda powoli to spróbuj się przejechać i porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi