rabinek Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Siema, kto z 4um szykuje się do startów??? Słyszałem że ma się poprawić frekwencja mocno, oby. Daj los :) Ja z Kamelem oczywiscie pojawimy sie na starcie w moto3 czy ktos z was moze podac wymiary boxu w Poznaniu albo wie gdzie poszukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja z Kamelem oczywiscie pojawimy sie na starcie w moto3jak będziecie chcieli potrenować przed rundą na autodromie w Pszczółkach to dajcie znać to coś wymyślimy , na chwilę obecną nie mogę zdradzić więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 jak będziecie chcieli potrenować przed rundą na autodromie w Pszczółkach to dajcie znać to coś wymyślimy , na chwilę obecną nie mogę zdradzić więcej szczegółówJachętnie, ale nie wiem, czy pojawię się na rundach w Pszczołkach... chybs tylko Koszalin zaliczę. Nie mniej jednak dziękuję za propozycje. Jak coś się zmieni pozwolę sobie na kontakt. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A kto powiedział, że muszę go wygrać? :)Jestem już stary, ciężki i mam leciwy sprzęt. Ja idę się bawić i zachęcać młodzież do tego sportu choćby poprzez artykuły. Jest ogromny odzew na fejsie. Młodziki piszą, pytają jak wystartować, jak pozyskać sponsora itd. Czasem nie nadązam odpisywać. Ale to właśnie cieszy, że młodzi chcą, tylko nie wiedzą jak i trzeba im pomóc. Im więcej z nich trafi na tory, tym mniej będzie katować stare litry na ulicach. Ja tak to widzę i taka jest moja misja ;) Prawie jak zbawiciel ludzkości :P Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ojcze Dyrektorze :D Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Kamil, wieszz z takim nastawieniem może coś zmienisz :) Bo już nie jedna gazeta miała robić puchar dla młodzików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 W ramach podsumowania na tym etapie, z naszego forum mamy przedstawicieli w MP i PP 2016 w następujących klasach:1) Rinas MP SST-600 (cały sezon)2) Niesmiertelny PP Rooki1000 (cały sezon?)3) Rabinek, Kamel, Łukasz LTD34 PP Moto3 (cały sezon)Jeśli ktoś jest kogo pominąłem to proszę o wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja niedługo mam nadzieję zgłosić team jeżdżący na końcu stawki :):) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 W ramach podsumowania na tym etapie, z naszego forum mamy przedstawicieli w MP i PP 2016 w następujących klasach:1) Rinas MP SST-600 (cały sezon)2) Niesmiertelny PP Rooki1000 (cały sezon?)3) Rabinek, Kamel, Łukasz LTD34 PP Moto3 (cały sezon)Jeśli ktoś jest kogo pominąłem to proszę o wpis. Ja napewno polskie ale zagraniczne to juz nie jest pewne. Mariusz ty to masz fajnego sponsora ! :wink: Nie smiem pytac jakich technik uzyles aby to osiagnac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Powiem Ci że kosztowało mnie sporo wysiłku. :)Pozyskałem jeszcze jednego od ciuchów, ale graty przekaże mi na targach. Miłe.Drugą żonę? :) pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Trzeba obadac czy nie ma jakis niespodzianek :)http://www.pzm.pl/regulaminy/wyscigi-motocyklowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Kamel to jak Ty chcesz wygrać ten puchar.Doświadczeniem. Wygrywa się doświadczeniem, nie gratami. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Mamona wygra, człowiek się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dobra. To niech ktoś opisze jakie są wymogi formalne udziału w Moto3. Znaczy jakie badania, jakie członkostwo w klubie, licencja, kamizelka z orłem na plecach i td. Podobno droga przez mękę, ale jak jest na prawdę? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dobra. To niech ktoś opisze jakie są wymogi formalne udziału w Moto3. Znaczy jakie badania, jakie członkostwo w klubie, licencja, kamizelka z orłem na plecach i td. Podobno droga przez mękę, ale jak jest na prawdę? Z licencją sprawa prosta - tak jak do SDT w skrócie:1. zapisujesz się do klubu np. AW (wpisowe + składka na rok = 60+90)2. robisz badania lekarskie - (ok 50zł)2. składasz wniosek o wydanie licencji i certyfikatu wysyłasz do Bydgoszczy razem z książeczką lekarską podbitą wcześniej u lekarza (ok 350 zł)4. Czekasz na papiery Pisałem o tym na ścigaczu w pierwszym artykule odnośnie MTY. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi