karolMTX80r2 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam. W moim MTX zdjełem ostatnio cylinder. Sprawdzając zabezpieczenia sworznia aż mnie zamurowało. Jeden drucik siedzi sztywno a drugi wypadł jak go leciutko dotknęłem. Okazało się ze był wkładany i wyjmowany 5 razy przed załozeniem cylindra.Na jego miejsce wstawić seger czy drucik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam. W moim MTX zdjełem ostatnio cylinder. Sprawdzając zabezpieczenia sworznia aż mnie zamurowało. Jeden drucik siedzi sztywno a drugi wypadł jak go leciutko dotknęłem.Okazało się ze był wkładany i wyjmowany 5 razy przed załozeniem cylindra.Na jego miejsce wstawić seger czy drucik??Sprawidź gniazdo zabezpieczenia w tłoku, bo może jest uszkodzone. Jeżeli jest ok to najlepiej zastosować Nowe oryginalne zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zdecydowanie "drucik" Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zdecydowanie "drucik" Ja bym posłuchał producenta tłoka.Każdy radzi inaczej. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tłok nowy , czyli drucik ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Który producent dokłada segera? Poza czterosuwami Yamahy i starym Ogarem 200 nigdy nie spotkałem się z segerem. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Segery byly zakladane od lat 20 tych do moze 80 tych zeszlego wieku.Wszystko zalezy od ksztaltu gniazda w tloku i sposobu w jaki mocowane jest zabezpieczenie, najlepszy jest drut bez koncowek gdzie sworzen swoja sfazowana koncowka dociska zabezpieczenie do jego gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 starym Ogarem 200 ja w ogarze 200 miałem drucik widocznie kwestia producenta tłoka :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Który producent dokłada segera? Teraz to zabiłeś mi gwoździa.Nie pamiętam w jakich motorach,ale spotkałem się z segerem i to kilkukrotnie.Nawet w serwisówce do mojej YZF pokazane są segery,a wossner (mój faworyt) dodaje druciki ... Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi