Wyatt Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 spoko spoko ... czuję klimatNie twierdzę, że to bez sensu. Osobiście nie przepadam za miastem jako cel wypoczynku, wyjazdu choć to konkretne faktycznie to co innego.Można spokojnie się po nim poruszać i nie martwić się "plackami" itp. ;) Mnie akurat tam nie ciągnie i nie znaczy to, że innych nie może.PozdrawiamRafał P.S. Rozumiem też himalaistów, choć wielu ludzi dziwi się po cholerę idą, giną, tracą palce... Ja nie z tych domatorów, taplających się w szarej i burej rzeczywistości dnia codziennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 choć wielu ludzi dziwi się po cholerę idą, giną, tracą palce... wielu ludzi dziwi sie jak mozna jezdzic na motocyklach, przeciez to takie niebezpieczne. ;) Kazdego rajcuje co innego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Jak tak dalej pójdzie, miasto Prypiać stanie sie atrakcją turystyczną z tabliczkami ''Kierunek Zwiedzania''Opuszczone miasto i ileś tam mikrorentgenów do przechwycenia mnie nie kręci, choć artykuł Eleny (???)czytałem z zapartym tchem.. Ale lubie kraje wschodnie, tych ludzi, Ukraine, Białoruś. Moje marzenie, to pojechać motocyklem do Odessy latem. W sumie wcale nie takie trudne do zrealizowania. Niezły kurort, latem jest tam zajebisty zlot, niedrogo, ciepłe morze i piękne dziewczyny... ;) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Skoro juz Odessa, moze by gdzies tam na dol mapy zajechac na Krym ? Myslalem o wyprawie na Krym moim maluszkiem ale to jednak zbyt wiele km w niecywilizowane strony. Bo np. Chorwacja 14-dniowa na 2 maluchy w tamtym roku byla calkiem udana !! Zrobilismy 3 tys km ;) Ale coz to za jazda z predkoscia 100-130 km/h ;) POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 No tak 100-130 to trochę za szybko, zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Na Czarnobyl się piszę (jestem z Krakowa) bardzo chętnie, o ile prędkość jazdy zostanie dostosowana do możliwości mojego moto (Suzuki DRZ400) - 125km/h na prostych (niby wykręca 150km/h, ale pali wtedy z 12 litrów na setke), w zakrętach też trza by się ograniczyć, bo to wysokie jest, gumy niezbyt mam szosowe (chyba że założę koła supermoto do tego czasu, co ostatnio planuję) i niebardzo potrafię mykać tym moto z kolanem 3cm na jezdnią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 125km/h na prostych (niby wykręca 150km/h, ale pali wtedy z 12 litrów na setkeAby zwiększyc prędkość Twojej DRZ na trasie możesz wymienić chociaż przednią zębatke na większą o np2 lub 3 zęby a prędkość maxymalna się zwiększy. Mocy powinno starczyć i przy tych 150km/h nie będzie aż tyle palić.A koszt to jakieś 30 złoty.Niby oczywiste ale nie wiem czy myślałeś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 tak wogole to chyba chodzilo o http://www.mojasd.prv.pl/strony/ghosttown ?? bo wlasnie trafilem przypadkiem.. jesli ten adresik juz tu jest to sorki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ntr Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 SebJaw, a jak na takiej trasie spisało się Twoje (piękne swoją droga - mam je na tapecie w kompie) Kawasaki? Żadnych awarii?:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Bary - nie myślałem o tym, ale też nie odczuwam potrzeby przemieszczania się z większymi prędkościami. Za to przyspieszenia DRZetki mi się podobają całkiem całkiem :buttrock:Dzięki za wskazówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 witam!niesamowita sprawa taki wypad :P bylbym bardzo chetny na taka wyprawe :twisted: tylko jaki bylby koszt takiego wypadu :?: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 tylko jaki bylby koszt takiego wypadu pozdr Tego też sie nie dowiedziałem, mimo że pytałem :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 2 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 tylko jaki bylby koszt takiego wypadu ? Hello !!! Chłopaki ! KOSZT :Trasa od granicy PL do Kijowa i z powrotem = 1000 km = 50 litrów benzyny = ok. 120 zł2 Noclegi na terenie UA (może być jeden) + jedzenie =============== ok. 100 złPrzepustka na teren... (...jeśli da się załatwić) =============== 50 $= ok. 200 złInne... =========================================== ok. 80 zł_______________________________________________________________________SUMA ============================================ ok. 500 zł Tak sobie to wyobrażam.Każdy musi sobie koszt obliczyć indywidualnie.Można jedzenie wziąć z Polski, spać pod namiotem, nie płacić mandatów :P .Można też nie kupić przepustki tylko liczyć na fart na każdej z dziesięciu bramek w strefie :P . Tak więc widzicie, że trudno rozmawiać o kosztach. Pozdrawiam.SebJaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Jadymy :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 wlasnie o to mi chodzilo :mrgreen: teraz tylko kase zbierac i ognia :mrgreen: pozdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi