Niesmiertelny Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 No właśnie bo te są gole bez niczego,doliczyć tarcze pierścienie ABS i juz cena rosnie ,ma chłop za 3800zl komplet ale i tak cena jest zabójcza w porównaniu do felg innych motocykli a trochę już ich miałem .Chociaż pewnie do takiej aprili czy Pani Gali tez cena jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie ma się co stresować. Ostatnio widziałem promocję na komplet kół (felgi + opony) do BMW M3. Cena w promocji za ten komplecik, to jedyne 36.000 PLN :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Panowie jest gdzies harmonogram na SD przed runda ,bo nie moge znalezc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 ja ostatnio pogoniłem komplet felg do swojej za 2700... ku*wa chyba za tanio wziąłem :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wybiera się ktoś z Warszawy do Poznania na czwartek i piątek? Obserwuję pogodę i myślę, żeby wyjechać w środę wieczorem, jakby co mogę kogoś przygarnąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) sorry nie ten temat :/ Edytowane 28 Maja 2016 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 jedziemy na SD 13-14/06 z warszawy mamy miejsce na moto+ kierowce jak by ktos chcial sie zabrac prosze pisac. zapewniamy bezpieczny transport i fajne towarzystwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie wybieracie się na 13-14.06?jadę w niedzielę z Gdańska na dwa dni jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Jedziemy w niedzielę z Warszawy z kolegą na dwa dni 13-14. Chyba, że pogoda nie dopisze. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Organizujemy coś z Boxem ? Ja chętnie na dwa dni 13-14.06 tak żeby max po 50zł wyszło za jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) tak w niedziele chyba wieczorem , do dogadania. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez tom85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ok ja będę w poniedziałek rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja też z kolegą będziemy mieli swój daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tak. Przyczepa zamówiona. Powiedziałem żeby postawili przy kostce. Chętnie postawimy obok ale która to Wasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Chętnych na box na 14.06 nie ma? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi